PernieBernie

Julklappshysteri

Har inte köpt alla julklappar än och idag tyckte vi verkade vara en bra dag för att åka in till stan och fixa de sista. Trodde vi ja. Förstår inte hur vi ens kunde tro att någon dag sista veckan innan jul skulle vara en bra dag, det är ju helt SJUKT vad mycket folk det finns!!
Micke beskrev det bra: "folk är som myror". Usch. Och tänk er den värsta julklappshysterin ni varit i, med tre miljarder människor runt omkring er som vill fram lite fortare än ni. Tänk dig det nu. Och så tänk dig att det är hundra gånger värre med barnvagn. För det är det verkligen, och det finns inte en jävel i hela Stockholm som någonsin har stannat och släppt förbi mig före honom/henne. Nä har man barnvagn kan man vänta tydligen. Nu förstår jag varför alla mammor med barnvagnar är så fräcka och typ kör på folk med vagnen. Det är för att annars får man stå på ett ställe i en halvtimme!!!!!!!!

Clas Ohlsson var värst tror jag. Det jag skulle köpa var slut, kan inte skriva vad det var eftersom det var en julklapp till någon som läser det här. :) Det skulle komma in fler imorrn sa dem, får väl se om jag orkar åka in till hysterin igen.
Fick lite gjort i alla fall, Micke och jag skildes åt och gick på olika håll. Stannade till på McDonald´s och käkade några burgare samtidigt som Lucas fick en fruktpuré. Och en ballong. Han blev helt tokig när han fick hålla i pinnen till ballongen, han svingade dem som han aldrig gjort annat. Det är ett mirakel att den inte gick sönder, vi bara väntade på smällen följt av gråten..

image456

Är jättetrött och vill bara gå och lägga mig men Lucas vaknade precis och är hysterisk. Han är fortfarande förkyld och blir ledsen när han vaknar och inte kan andas som vanligt. Har gett honom näsdroppar nu, får se om det blir bättre.

Micke fick reda på att Sviten ska stänga idag, så jag har hjälpt honom att skriva CV ikväll. Nu ska han söka "vanliga" jobb, håller tummarna för att han hittar något skoj! Annars finns ju alltid Casino Cosmopol.. :)

Kommentarer
Postat av: Caroline

Vad är Sviten?

2007-12-18 @ 08:32:54
URL: http://engvall.almblad.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0