PernieBernie

Slå ihjäl nån med pepparkaksdegen?

Kom precis hem från en mysig kväll hos Mia. Var och hämtade henne vid hennes jobb inne i stan och sen åkte vi till fridhemsplan där vi handlade lite mat och sen drog vi hem till henne. Åt pastakuddar fyllda med ost och spenat med god sallad till. Supergott! Sen käkade vi naturgodis och choklad framför TV:n och kollade på filmen Evening. Pratade lite samtidigt så jag missade visst lite, men den var ok. En riktig tjej-film, drama och fin musik och fint foto.
Fick en julklapp av Mia, och jag som inte hade någon till henne!! :(  Fick i alla fall en presentkartong med badskum, badkulor och doftljus, som alla doftar granatäpple och chili, hur gott som helst!

När jag skulle köra hem såg jag att det var jättelite luft i ena däcket, och vi har precis fyllt på luft i alla däcken. Måste vara någon slags smygpunka, blir så jäkla less. Vi hade ju punka på Saaben och nu på den här, med helt nya däck dessutom. Konstigt. Sen insåg jag att bilen är jäkligt skitig och imorrn ska vi besikta den. Skickade ett sms till Leffe och frågade om man måste tvätta den innan en besiktning och fick svar "ja". Så det blir till att åka lite tidigare imorrn, åka förbi macken och fylla på luft i däcken och tvätta bilen. Hoppas hoppas HOPPAS att bilen går igenom, orkar inte med en massa fel och tråkigheter mer. Tycker vi har haft nog med elände med den här bilen..

Lucas sover och han hade varit snäll ikväll sa Micke, så det är ju skönt. Saknar honom jättemycket fast jag bara varit borta i sex timmar... konstigt men sant. Ska dock inte väcka honom bara för det, får ju se honom imorrn :)

Idag skulle ju jag baka pepparkakor på den där degen som Micke och jag gjorde i förrgår. Men det gick ju inte alls. Degen var en stor klump som jag säkert kunnat slå ihjäl någon med om jag hade velat. Stenhård. Blev raka vägen ner i soporna, ska höra med mamma om de absolut vill ha pepparkakor vid jul, i så fall får jag köpa en deg och baka, orkar inte göra en egen deg till.

Jag tycker Rocky road var ännu godare idag när den stelnat till sig lite i kylen, Micke tycker att de var godare igår.
Jag trodde alla människor kollade på Leilas jul så här i juletider, men icke! Min kära vän Anna har tydligen haft nåt viktigare för sig på kvällarna när de visat det och därmed missat Rocky road-kvällen ;)  Rocky road är alltså mörk choklad som man smälter, sen lägger man i dumle, salta jordnötter och mini-maschmallows. Efter det häller man upp röran på en plåt och låter det stelna. Jättelätt och supergott!! Kanske nåt att prova?? :)

Imorrn har vi massor att göra, dels besiktiga bilen, städa, baka nåt om jag hinner, och sen fest hos Jennie Piehl på kvällen. Ska bli skoj, vi ska åka hela familjen så det blir lugnt. I alla fall för Lucas och mig. Hoppas jag ser några av er som läser min blogg där!

Nu blir det sängen... god natt. Where ever you are.

Kommentarer
Postat av: AnnaC

Tack! Nu vet jag äntligen! Låter gott, men kanske aningen mäktigt.
Kan samtidigt passa på och säga att Peter inte har någon aning om vem Leila är!!

2007-12-20 @ 23:52:21
Postat av: vajb

....måste erkänna att jag inte heller sett Lailas mat, men jag vet dock vem hon är, till skillnad från peter.....

2007-12-22 @ 01:04:50
Postat av: Sanna

Leila gör så mycket gott! Jag har allt sett det :-) Önskar er en riktigt god jul! Kramar från Sanna och Ida..

2007-12-22 @ 11:09:12
URL: http://storasochlillai.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0