PernieBernie

Jäkla hästar, när ska de göra mig rik????

Igår var vi alltså i Haninge-krokarna för att kolla på radhus. Blev kallade till visning genom bostadskön, så det var ett hyres-radhus. Det låg i Jordbro, vet inte så mycket om det området men vi tyckte det kunde vara kul att kolla i alla fall.

Det började inte så bra, redan när vi parkerade såg det lite skumt ut. Bilen som stod bredvid oss på parkeringen var helt sönderslagen. Kul, där vill man ju inte ha bilen lixom.

image267

Vi gick i alla fall och kollade på radhuset. Det var inte ens ett radhus, det var ett eget litet envåningshus!
4 rum och kök, 118 kv.meter. Sååå stort, höll nästan på att gå vilse! Två toaletter, både dusch och bad, tvättstuga, tre förråd och en inhägnad uteplats med gräsmatta. Var lite risigt men om man tänkte bort möblerna till de som bodde där nu så skulle vi nog kunnat tänka oss att bo där. Gick en promenad i området för att kolla in det, kändes som det var lite halvskumma människor. Då kom jag på att vi ju kunde ringa till David på jobbet! Han bor i Haninge och borde ju veta hur det är i Jordbro. Och det var väl lite vad vi anat, han tyckte inte att vi skulle flytta dit. Han sa att det är en massa bråk och gäng där på kvällarna, både i centrum och vid pendeltåget. För oss är området nästan viktigare än lägenheten, mest för Lucas skull, så vi tänker inte tacka ja. Lite synd ändå.
Bestämde med David att ses i Haninge centrum för att käka lite. David träffade Lucas för första gången och så åt vi på McDonalds, det var trevligt.

              

Skjutsade in David till stan och sen åkte vi hem. Micke bytte om och sen skjutsade vi honom till personalfest inne i stan. Sen hade Lucas och jag myskväll framför Idol, med frys-pizza och smågodis :) Tycker Sam var bättre än han brukar men hoppades ändå att han eller Mattias skulle åka ut, så jag blev glad.

Är med på ett V75-system som en kille i Gamleby gjort, men idag är det mycket skrällar så vi har bara tre av fem rätt, dvs chans på fem rätt.. Får kolla slutet hos Mickes pappa, för nu ska vi göra oss i ordning och åka dit. Mickes syrra och Thomas kommer oxå, ska bli trevligt!

Ha en mysig lördagkväll!!

Kommentarer
Postat av: Sussie

Tänkte ge ett super bra tips till alla som stör sig på att deras smycken oftast blir bronze färgade eftersom det inte är äkta guld. Om du vill slippa detta kolla in min blogg 18:00
Kram Sussie!

2007-11-03 @ 16:15:47
URL: http://SussiesTips.blogg.se
Postat av: Lyckan

Ja gud sånt STÖR jag mig bara på så HIMLA mycket!!!

2007-11-03 @ 17:18:24
URL: http://mikaellyck.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0