PernieBernie

Men se det snöar, men se det snöar, det var väl roligt, HURRA!

Oj vad det snöar! Har kommit jättemycket snö, helt sjukt! Tur man inte ska ut på vägarna idag, vi har tänkt hålla oss inne i stort sett hela dagen. :)

image322


Tog det lugnt igår kväll, Lucas verkade trött men var inte tillräckligt trött för att vilja sova, så jag lät honom vara uppe till nära 21. Danne, Leffes son, kom förbi vid 20 och så fikade vi, och Lucas blev lite uppspelt då. Mamma började busa med honom med en tom julmust-flaska, han skrattade hur mycket som helst.

   


Försökte filma men det blev jättemörkt, men man hör ju honom skratta i alla fall :)




Han sov lite bättre i natt än i förrgår, och han vaknade inte förrän sju på morgonen. Det är grymt mycket bättre än halv sex, som i tisdags... Leffe som är sjukskriven efter en jobbig ryggoperation är jätteduktig på morgnarna. Han går upp kl sex och går en långpromenad, han är hemma lagom till kl åtta när vi äter frukost! Önskar jag kunde vara så duktig oxå... Eftersom han då inte ligger i sin säng så går Lucas och jag alltid in till mamma och lägger oss i dubbelsängen, det är jättemysigt :)
Hur som helst så åt Lucas havregröt med katrinplommonpure till frukost, köpte igår. Första gången han åt lite grövre gröt, och det gillade han! Efter att han ätit satt han i Leffes knä och Leffe busade med honom. Bland annat fick han utstående öron och hårmassage :)


          

   


(Blir ful text idag, går inte att vänsterjustera den och förstår inte vad det är för fel, jäkla blogg.)  :(

Nu ska Lucas äta lunch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0