PernieBernie

I love Horatio

Idag skulle Lucas och jag kolla in Myrorna som ligger i hjorthagen vid ropsten, har aldrig varit där. Det var jättestort, tre våningar, och inte särskilt vagn-vänligt. Frågade personalen om man kunde komma upp och ner med vagn och de visade mig en hiss på lagret. Åkte ner och kollade alla möbler, fanns hur mycket som helst, men sen kom vi inte upp igen. De höll på att lasta in en massa i hissen så den var fast på våningen ovanför.. stod och väntade hur länge som helst innan jag bestämde mig för att försöka dra vagnen upp för trapporna ändå. Två trappor. Jo tjena det går ju inte. Men jag hade tur, en kille som jobbade där släppte ut oss bakvägen, så vi slapp trapporna och kom direkt ut i friheten. Det var så det kändes i alla fall. :)
Vill gå tillbaka för jag fick aldrig se våningen med kläder, det är ju den som är mest intressant! Ska nog dit på lördag med mamma och Leffe, de kommer imorrn.

Gick hem över bron, var ju underbart väder!

Kom hem och åt färsk fullkornspasta med carbonara-sås. Micke hade precis vaknat så det blev hans frukost, han jobbade till sex eller nåt i morse stackarn.. och ikväll jobbar han igen. :(

Har försökt få i Lucas lite välling men han drack bara 20 ml sen blev han jätteledsen, då var det bara bröstet som dög. Och jag ville inte tvinga i honom mer välling, vill inte att det ska bli en jobbig och tråkig grej för honom, vill ju att han ska tycka det är gott. Får prova kväll efter kväll, lite i taget helt enkelt :)

Nu sover älsklingen och jag ska kolla CSI Miami. Där är min andra älskling; Horatio. Av alla CSI-gubbar menar jag. För Micke går ju före på äsklingen-listan så klart!

image198
(bild från www.kanal5.se)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0