PernieBernie

Bakis utan alkohol

Blev inget inlägg igår, hade fullt upp hela dagen!
På förmiddagen var Lucas och jag nere i centrum och shoppade lite, bland annat en vit skjorta till Lucas till kvällen.

Hela familjen var bjuden till Mia och Håkan, för Mia har precis fyllt 30 år! Vi gjorde oss så fina vi kunde och tog sen bilen till blackeberg där de bor.
Lucas hade kvällen till ära vit skjorta och slips på sig, han var hur söt som helst!

image91

Micke var fin han oxå, här är båda mina älsklingar. Tuppkam och flames, kan det bli bättre? :)

image92

Tror vi var 16 pers på festen, som var jättetrevlig! Bland annat var Elisabet där med sin kille, var jättelänge sen jag träffade henne. Vi insåg att det är precis 10 år sedan Mia, hon och jag lärde känna varandra när vi var i München som au-pairer... Vi fick jättegod mat, kycklingspett med jordnötssås och heta räkor med nudelsallad, och en massa gott plock! Till efterrätt blev det de berömda och SJUKT goda havrebollarna och kokosbollarna. Mia och Håkan bor granne med en kokosbollsfabrik... lyllosarna!

         
         


Som ni ser på sista bilden så sov Lucas. Han somnade i knät på Micke av ren utmattning tror jag. Han tyckte det var SÅ spännande med allt folk som hälsade på honom och sa hur söt han var :)  Så han fick sova på Mia och Håkans säng. Framåt tolv kände jag hur trött jag var, då bar vi ner Lucas till bilen och åkte hem. Idag känner jag mig sjukt bakis fast jag inte drack något igår! Har typ huvudvärk, igenklistrade ögon och är allmänt risig. Micke har flytt fältet och åkt iväg för att spela Magic med Peter.. och jag fick väl vila 20 minuter när Lucas sov. Men det hjälpte inte så mycket! Fick precis inbjudan av snälla Sofie om att komma och äta soppa hos dem. Vi ska nog försöka göra det även om jag egentligen inte orkar. Men det är alltid trevligt att komma ut en stund och särskilt när man ska träffa trevliga människor :)

Undrar bara: om jag känner mig bakis efter en fest utan alkohol, hur ska det då gå på en fest MED alkohol??? Det vill jag inte ens tänka på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0