PernieBernie

Blöt dag

Idag gick vi upp vid halv nio vilket börjar bli standard här.
De senaste veckorna har Lucas vaknat mellan 03-04 för att få lite mat, sen somnar han om och vaknar mellan 06-07 igen. Då lägger jag honom mellan oss i sängen och så får han äta lite till, liggandes. Sen brukar man kunna dra sig/sova till 08.30, ganska perfekt tid. Trots det har jag känt mig jättetrött de senaste dagarna, undrar om det beror på att hösten är här?

Åt frukost och sen var det meningen att vi skulle vika tvätt och sortera alla Lucas kläder, och att jag skulle damma så att Micke kunde dammsuga. Har extremt många dammråttor på golvet nu.. Under tiden som vi vek tvätt kollade vi på Kullamannen på dvd, lånade den på biblioteket. Tyckte den var så himla läskig när jag var mindre och ville se den igen. Vi såg på tre avsnitt och sen blev vi jättetrötta så efter att Lucas ätit lite tog vi en tupplur, Lucas i sin vagn bredvid soffan och Micke och jag i soffan. Somnade och vaknade en timme senare.. men det var skönt!

                                                                   

Skulle gå på mammalunch idag så det var bara att yrvaket göra sig i ordning och ta på Lucas en massa kläder. Han gnällde och gnällde, vet inte om han håller på att bli sjuk eller vad det är, för ingenting är bra och han kräver sjukt mycket uppmärksamhet! Ända gången han varit nöjd idag är när han fått ligga och snutta på bröstet.. Snabbammade honom innan vi sprang ner till Jernet där vi skulle träffa de andra mammorna.
Idag var vi hela nio stycken! Det är jättekul, men blir lite problem när man ska gå och luncha med alla vagnarna. Det finns ett ganska nytt fik vid kebaben som heter Calma, dit gick vi. Där säger de inget om att vi ockuperar stället med barnvagnar och blöjprat. Vår stora tvillingvagn går dock inte in där så vi ställde den utanför.

Efter typ en halvtimme var det som att hela himlen öppnade sig, shit vad det regnade! Katter och hundar som de säger i England. Åskade och blixtrade gjorde det oxå. Jag trodde det skulle räcka att ha på regnskyddet på vagnen men det gjorde det ju inte, så när jag kom ut för att fixa i ordning innan vi skulle gå hem var den helt dygnsur! Fick ta undan filt och handduk som Lucas ligger på och sen springa hem med stackars Lucas som blev helt blöt om strumporna. Tur vi hade nära hem! Fick hänga allt på tork, utom själva Lucas. :)

                                                                     

Har inte gjort så mycket efter det, lagat lite mat som vi åt innan Micke åkte till jobbet. Lucas fick morotspuré, han verkade gilla det faktiskt! Spottade inte ut nånting, men lite grimaser gjorde han så klart ändå. Ska prova imorrn igen. Det är kul att han kan sitta med oss vid bordet och äta själv. Spännande, och det verkar Lucas oxå tycka.

Dammade efter att Micke gått, så att han kan dammsuga imorrn :)
Fick springa under tiden jag dammade, Lucas gnällde och ville bara att jag skulle prata med och titta på honom hela tiden. Känns som han låg på mitt bröst hela kvällen, ända till 20.00 när han somnade och jag kunde lägga honom i sängen. Hoppas det här gnället går över, för han är inte alls sån annars.
Nu har jag ätit glass, kollat på Idol och Top model 8 (och NEJ Caroline, jag vill inte veta vem som vinner!) och ska nog ta och krypa i säng nu.
Konstigt vad man har ändrat sig efter att Lucas kom, innan honom gick jag aldrig och lade mig innan 01 på natten och gick aldrig upp innan 11. Nu lägger jag mig inte senare än 23 och går alltid upp innan 09.. men måste säga att jag ändå gillar det här livet, känns skönt att komma upp skapligt på dagarna!

Här är några foton på Lucas när han sitter i soffan. Hans nya favoritställe, för han ser TV:n så bra där :)

      


Kommentarer
Postat av: Caroline

Jaså, haha. Och vinnaren av Top Model 8 ääääär...

2007-09-05 @ 17:29:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0