PernieBernie

Desperata hemmafruar

Skrivet av Pernilla 2 mars 2007, klockan 00:54


Idag känns allt lite bättre. Har väl fått perspektiv på det hela, och nu känns det mysigt att veta att Micke kommer vara med på förlossningen till 100%. :)
Tog nya blodprover idag, får svar i början på nästa vecka. Klådan är oförändrad, dvs värst på kvällen och natten.

Idag har jag sorterat alla baby-kläder som vi köpt, för att få lite koll på hur mycket vi har i varje storlek. Insåg att jag nog måste köpa lite fler byxor el bodysar med ben på. Svårt att veta hur mycket man behöver!! Ska tvätta alla kläder nån dag tänkte jag :)

När klockan blev sluta-dag-pass-på-cosmopol-tid åkte jag och hämtade Vajb vid casinot och sen drog vi med vrålåket mot Lidingö. Stannade i Ropsten och köpte lite thai-mat där vi för övrigt mötte ett fyllo som försökte pruta ner sin mat med de småpengar han hade.. kanske man skulle prova nån gång ;) Verkade i och för sig inte funka så bra :D 
Sen åkte vi hem till mig och kollade på de tre senaste avsnitten av Desperate housewives, det var grymt bra! Nu vill man bara se mer men det finns visst inte fler att få tag på just nu, så det är bara att vänta snällt....
Det är så mysigt att ha små DH-kvällar när man ser några avsnitt i sträck, hoppas Vajb och jag kan fortsätta den traditionen :)

Nu är jag jättetrött så jag ska nog krypa ner i sängen och kolla på Glamour innan jag sover!

Gonattkram från Pernie Bernie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0