PernieBernie

Höst

Nu är det verkligen höst. Både dagar och nätter är mycket kallare och det är nog första gången i mitt liv som jag tycker att det är skönt att sommaren är över. Känns så mysigt med höst, man får ta på sig så mysiga kläder (som jag inte har tillräckligt av) och kan med gott samvete sitta inne och mysa i soffan.

Kallare dagar betyder mer kläder på Lucas! Har varit ganska skönt att inte behöva krångla på honom ett par byxor över gipset när det varit så varmt, men nu måste han ju ha det när vi går ut. Härom dagen provade vi koftan han fick av sin gammelfarmor, med mössa till, det är sååå fint!

                                                   

Har funderat på hur man ska göra med vinteroverall. Han måste ju ha en stor storlek för att få plats med gipset. Frågan är bara hur stor. Jag vill gärna ha en sån mysig med öron på luvan, en lurvig sak, tycker de är så gulliga.
En annan sak jag har funderat på är hur man gör med vantar. Han måste väl ha några slags vantar på händerna, men han stoppar ju alltid händerna i munnen, så det funkar kanske inte med lurviga vantar? Får nog kolla runt lite i barnaffärerna, och tips mottages tacksamt!

Nu ska vi äta frukost och sen åka och handla, Micke börjar jobba tidigt idag!

/Pernie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0