PernieBernie

Nio dagar

Skrivet av Pernilla 5 april 2007, klockan 17:09


Nu har den lille där inne nio dagar på sig att komma ut självmant. För hos barnmorskan idag ringde vi och fick en tid på förlossningen för igångsättning.

14 april kl 10.00.

Känns skönt att ha ett datum för nu ser man ändå slutet i tunneln :) 
Vi hoppas självklart fortfarande på att h*n ska vilja komma ut innan, på det naturliga sättet. Annars såg allt bra ut sa bm, blodtrycket var åt det högre hållet så om jag får ont i huvudet eller svullnar ännu mer skulle jag ringa till förlossningen, för det är inte bra.
Hjärtslagen var 130 som förra gången och den hade inte växt nåt särskilt heller utan verkar normalstor.

Idag skickade jag ett sms till Malin som gick i samma föräldragrupp som oss, hon var 4-5 veckor efter oss med beräknad födsel. Hon bor uppe i backen, max 200 meter från oss vilket känns kul för då kan man ses lite sen med bebisarna :) Blev jätteförvånad när hon ringde upp och berättade att de redan har fått sitt underverk, hon kom 7 veckor för tidigt! Men allt hade gått bra, de hade fått stanna en månad på sjukhuset bara.
Tydligen hade hon träffat en annan tjej från föräldragruppen på BB, som fått fyra veckor för tidigt... nu känns det som att vi är de sista i världen med att få vår bebis!!! Och ändå säger de att det är vanligast att gå över tiden som förstföderska. Konstigt, för INGEN jag känner har gått över tiden, alla har fött för tidigt :(  

Men som sagt, nio dagar kvar... ännu en nedräkning har börjat :)

/Pernie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0