PernieBernie

Raket-killen

Skrivet av Pernilla 28 juni 2007, klockan 17:01


Vi har länge tyckt att vi äter alldeles för mycket onyttigt, ute (snabbmat) och här hemma. Och nu är jag trött på min häng-mage efter graviditeten. Därför har vi bestämt oss för att prova att leva lite annorlunda mot vad vi brukar.. Vi ska storhandla en gång i veckan efter att vi bestämt oss för en vecko-matsedel. Sen ska vi laga och äta mycket mer mat hemma, och prova en massa nya recept, och inte äta ute så ofta. Och så ska vi inte äta chips och godis mer än nån gång ibland.
Än så länge går det fin-fint! I måndags blev det indiska kycklingspett med ris och naan, tisdagen bjöd på baconlasagne och igår åt vi fisk i folie med vitlökssås. Mums! Bara man har lite tid (och ork) så går det att göra väldigt goda rätter :) Idag blir det stekt färskpotatis med korv, som en egen pyttipanna. Enkelt men gott. På kvällarna har vi ätit fruktsallad, hur gott som helst. Det är bara att hålla tummarna för att vi lyckas vara så duktiga i fortsättningen...

Lucas fick så fina kläder av sin mormor, med raketer på. Så därför kommer här en hälsning till henne, och än en gång ett tack!


Hej mormor!! Visst är jag fin? :)

/Pernie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0