PernieBernie

Film x 2

Har haft en mysig lördag. Det blev en film till slut, TVÅ filmer till och med.
Lagade mat och under tiden som vi åt kollade vi på "Kalle Blomkvist och Rasmus", ni vet den som Astrid Lindgren skrivit. Jag älskar Astrid Lindgrens berättelser!!
Sen kollade vi på "Stjärnorna på slottet", idag var det Peter Stormares dag. Åh vad han verkar skön, fast han är en stor världsstjärna så verkar han så naturlig och inte alls som någon diva. Tycker det här programmet var det bästa hittills, skrattade jättemycket och grät även lite... men så är jag ju ganska blödig av mig.
Under tiden som vi kollade på det så somnade Lucas i mitt knä, så han fick ligga kvar tills det var slut innan jag bar in honom till hans säng.
Då satte vi på den andra filmen.
American gangster.

image589

Har velat se den ganska länge så det var skoj att det blev av. Tycker den var svår att komma in i eftersom den var lite rörig, men sen var den ganska spännande och bra. Det är alltid kul med filmer som är baserade på en verklig händelse tycker jag. Känns lite mer... verkligt.

Nu är klockan redan över tolv, och jag är verkligen jättetrött. Blev ingen vila för mig idag.
Såg på nyheterna att det skulle bli sol imorgon, då kanske vi kan ta den där promenaden som vi skulle tagit idag. Hoppas hoppas!
Snart blir det sängen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0