PernieBernie

Fler bilder

Hej igen, nu funkar det att lägga in bilder! Så här kommer några... eller många, om jag känner mig själv ;)



Här är från nyår. Lucas hade slips, julklapps-skjorta och slipover, så FIN!

       

       


image517
                                                                                                                                                                  
                                                                                                                                              
Lucas fick ju en apa i julklapp av sin morfar och gammelfarmor, den tycker han är jättekul för den både låter och går. Jättesöt faktiskt, och den kommer nog vara bra att ha när vi tar av gipset, för den ska uppmuntra till krypande.

image518

Lucas har lärt sig krypa bättre även framåt, så när han ser nåt han verkligen vill ha, t ex en sladd, så är han nu väldigt duktig på att ta sig dit.. det är ju jättebra, fast inte för oss som har en massa sladdar överallt. Häromdagen hittade han tv-spelet och började spela, eller han började öva i alla fall, spelet var inte på :)

   

För ett tag sen köpte vi en gåstol och en leksaksbil åt Lucas. Gåstolen kan vi tyvärr inte använda nu när Lucas har gips eftersom gipset är för brett för hålet i den, men häromdagen provade jag att sätta Lucas på bilen. Jag höll ju i honom så klart, och han tyckte det var hur kul som helst! Så åkte vi fram och tillbaka mellan vardagsrummet och köket... :)

       


Lucas har än så länge bara fått en tand, de är sega hans tänder! Det verkar klia som sjutton men det händer inte så mycket mer. På den här bilden kan man se hans tand, om man tittar noga.

image524

image525

Igår gjorde jag en jättegod fiskgratäng. Var första gången jag gjorde egen faktiskt, men har alltid älskat det. Är så glad för att den blev god, och för att Micke gillade det oxå. Har ju börjat göra egen barnmat till Lucas och han fick prova lite fisk igen vilket han gillade den här gången! Han har spytt av fisk de andra gångerna.. Går bättre och bättre att ge honom bitar i maten, det är mest potatis han har svårt för att mosa ordentligt innan han sväljer så det tar lite tid når han får det. Här är fiskgratängen

image526

                                                                                                                                                       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0