PernieBernie

Födelsedagsfest

Nu är vi hemma igen. Har varit iväg hela dagen, det är ganska skönt att ha något att göra om dagarna.
Hämtade Mickes mamma Annika i Ropsten och  sen drog vi till Barkarby. Annikas video var trasig och hon skulle fixa det där, och sen köpte vi varsin cheeseburgare på McDrive innan vi åkte tillbaka in mot stan och södermalm. Annika bor mitt i smeten på söder, och idag är det hennes födelsedag!
Grattis Annika!!
Hon hade önskat sig en chokladkaka med kolakräm som jag brukar göra till henne, det är hennes favorit :)
Micke och jag slängde ihop en sån i morse så det hade vi med oss, och så fick hon ett kort på Lucas och Micke inramat vilket hon blev glad för.

       

Sen bjöd hon på middag, lövbiff med råstekt potatis och bearnaise, det var jättegott! Sen åt vi chokladkakan till efterrätt med lite glass till. Och jag som inte skulle äta onyttigt.
Igår "tvingade" Angelica oss att äta blåbärspaj med glass. Suck.
Men gott är det :)

Efter middag och fika så fick Lucas efterrätt, lite fruktpuré. Sen hade vi en diskussion om när Lucas ska få äta socker/godis för första gången. Micke vill vänta tills han är fyra fem år men jag och Annika tror inte att det kommer gå. Känns som det blir svårt när han börjar på dagis åtminstone, då ska ju ingen annan där heller äta nåt sött, och det är väl i stort sett omöjligt eller? Ska bli intressant att se hur länge vi kan vänta i alla fall.

Lucas fick leka lite på golvet och i soffan, men gud vad han börjar bli duktig på att förflytta sig. Lite farligt, vi som är så vana vid att han inte kan det. Han drar sig fram och upp med armarna och nästan klättrar. Kan inte vara lätt med ett stort gips som väger flera kilo.

           

Sen vi kom hem har vi tagit det lugnt och försökt få Lucas att sova. Men det är svårt. Han är fortfarande vaken efter många olika sov-försök av oss båda. Blöjan bytt. Vällingen uppdrucken. Bröstet är tuttat lite på. Vaggvisorna sjungna. Speldosan ovanför sängen provad. TV:n avstängd så det inte blir någon distrahering.

Vad sjutton ska man göra? Några tips??
Några tips???

Blir väl kvällspromenad snart har jag en känsla av.

Kommentarer
Postat av: Annika

Tack för uppvaktningen på födelsedagen. Njuter fortfarande av kakan den e så jättegod!!!

2008-01-10 @ 16:25:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0