PernieBernie

Fynda är alltid skoj

Fy vad jag är trött! Skulle lätt kunna gå och lägga mig nu, och klockan är inte ens nio...
Har inte fått så mycket gjort idag som jag skulle velat, Lucas är fortfarande på sitt skrikhumör och vill ha TOTAL uppmärksamhet. Kan inte gå ifrån honom en sekund utan att han skriiiiiiiiiiiker. Asjobbigt. Har försökt ge honom jättemycket uppmärksamhet idag, vi får väl se när det går över.

Var på promenad på förmiddagen idag, tog en ny väg genom villaområdena här och såg sjukt stora och fina hus. Vågar inte ens tänka på vad en del hus är värda...15-20 miljoner säkert. Som sagt, sinnessjukt.
På promenaden upptäckte jag att vi har en Blomsterlandet här på Lidingö! Blev glad, för jag handlade mycket blommor på BL i Växjö när jag bodde där. Ska nog gå dit när våren närmar sig och man blir sugen på lite nya blommor :)
Var nog ute en timme och lyssnade på ljudboken hela tiden, underbart! Lucas sov som vanligt i vagnen.
När vi kom hem fixade jag lite lunch och så kom Micke hem och åt lite på sin lunch.
Efter det spände jag fast Lucas i ryggsäcken och gick  ner i centrum en sväng. På Lindex hade de halva rea-priset men inte på H&M än, hoppas det blir det snart. Såg några grejer till Lucas på H&M som jag skulle vilja köpa. På Lindex köpte jag två bodies och en t-shirt, alla tre gick på 45:- tillsammans. Snacka om fynd!!
Var på väg att köpa en badrumsmatta på Hemtex som var jättesnygg och mysig, oxå där halva priset på allt i butiken, men jag hejdade mig. Får väl se om jag går dit imorrn igen, ska sova på saken..

Var inne och hälsade på Micke en sväng innan vi gick hem och åt mellis. Lucas fick smörgås för första gången, med leverpastej på. Jag var jättenyfiken på om han skulle gilla det.
Han älskade det!! Det såg jätteroligt ut, jag skar smörgåsen i små bitar och lade framför honom och han bara mosade in dem, en efter en. Ha ha! Var tvungen att stoppa honom så han fick svälja imellanåt.
Kul att han gillade det tycker jag!

Micke slutade vid fem, då hade jag lagat mat som en äkta hemmafru ;)
Idag blev det kycklingwok med cashewnötter och ris, ganska gott faktiskt.

Blev som sagt jättetrött efter maten så här sitter jag nu. Lucas sover. Ska ringa jobbet och snacka med Lilo, hon skulle visst jobba ikväll. Måste fixa lite jobb...
Sen blir det sängen!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Den där kycklingwoken skulle jag inte säga nej till :) Vad hade du mer i den? I love cashewnötter! Trevlig fredag på dig och hoppas att allt är bra trots trasig diskmaskin :) Kram!

2008-01-25 @ 09:23:23
URL: http://www.theoneandonlyjennie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0