PernieBernie

Från morgon till kväll

I natt sov vi i en Tempursäng! Brukar alltid ha lite svårt för att sova första natten på ett nytt ställe, men det gick finfint. Lucas sov i eget rum men när han vaknade nån gång vid två gick jag upp och hämtade honom. Sen fick han sova i vår säng. Tyckte han verkade så ledsen och så kände jag att jag inte vill att han ska undra var han är någonstans nu när vi inte är hemma. Vi sov allihopa till sju men sen gick  Micke upp med Lucas så fick jag sova till närmare nio. Lyx :)

Solen sken idag så jag passade på att hoppa i bikini och lägga mig i en solstol på trädäcket här ute. Micke och Lucas vilade lite så jag fick lugn och ro med min bok. Underbart!
När de vaknade fick Lucas bada i sin pool och jag provade att bada i den stora poolen, men det var inte så varmt i luften så det var lite för kallt. Hoppas det blir varmare snart för då blir det najs att svalka sig i poolen :)

Vid lunch åkte vi till Skärholmen centrum där vi käkade. Såg sjukt mycket gäster från casinot, det är alltid en konstig känsla att se dem "privat".
Köpte tre par nya byxor åt Lucas och sen var vi och handlade en massa mat. Först på Lidl och sen ICA.

När vi kom hem skulle vi tända grillen men vi fattade inte riktigt hur man gjorde, det är en gasolgrill, så vi ringde till Anna och Peter och fick instruktioner :) Det var lätt egentligen!
Sen grillade vi färsk laxfilé som vi åt med färskpotatis, romsås och sallad. Mums!
Grannkatten kom förbi och käkade upp resterna av laxen och var så nöjd såååå. Lucas oxå, han tycker det är grymt spännande med djur och kröp efter katten i trädgården :)

Micke skulle spela poker hemma hos Johan och han bor i Skogås så jag sa att jag kunde skjutsa. Skrev upp en vägbeskrivning från Eniro som jag så klart glömde hemma och då åkte vi så klart vilse....hamnade i Haninge. Men till slut hittade vi dit! Jag och Lucas följde med in och hälsade på alla som var där, sen drog vi hem.

Kollar Sex and the city just nu, det kan man aldrig få för mycket av! :)
Imorgon ska jag jobba igen, känner inte alls för det :( Men snart är det semester!!!!

God natt och sov gott!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Vad härligt att kunna låna kompisarnas hus när de är borta :) Ni passar det åt dem kan man säga? När går du på semesternu igen? Snart dags kan jag tro, det känns som de flesta går v 28 el 29.. åtminstone dem jag träffar i jobbet :) Ska troligen upp en sväng till Stockholm i vecka 29 och då hade det vart trevligt att träffa er, iallafall en sväng på stan eller så? Om ni inte är out of town alltså. Kram

2008-06-27 @ 14:32:10
URL: http://skattkistan.blogg.se/
Postat av: Caroline

Ha det underbart på er hussemester!

2008-06-30 @ 16:00:17
URL: http://engvall.almblad.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0