PernieBernie

En dag på stan

Nu är vi hemma igen! Var ju hur härligt väder som helst, även om det gott kunde varit lite varmare. Gick av vid djurgårdsbron och promenerade till jobbet.
Som vanligt så blev jag kvar på casinot längre än jag planerat, är ju så kul att prata med folk man träffar :) Lämnade in min tidrapport så nu hoppas jag att det blir rätt lön ändå.
Pratade med hon som fixar schemat oxå så nu ska jag jobba de pass som vi hade planerat innan, de som jag glömde bekräfta att jag kunde.
Träffade Anna C och fastnade på hennes kontor. Hon hade klippt sig och färgat håret, det var skitsnyggt!! Kände knappt igen henne först :) Som vanligt bestämde vi att vi måste träffas snart, har fortfarande inte varit hemma hos henne och Peter i deras nya fina hus.
På väg till bussen sprang Lucas och jag på Westman. Det var länge sen jag träffade honom så vi snackade lite om jobb och lägenheter och sånt. Sen tog vi bussen hem och nu har jag precis matat Lucas och kollat Glamour.

Idag bytte jag mobilen som Mickes farmor fick i 80-årspresent, till en stor sak med stoooora knappar. Hon blir nog nöjd :)
Kikade in en sväng på Gina tricot och hittade en cardigan i ljusrosa som var hur mjuk och gosig som helst, så jag kunde inte låta bli att köpa den. 179:- var väl inte så farligt?
Mycket rosa blir det :) Tycker det är så snyggt, blir ännu snyggare om man får lite färg i ansiktet i sommar.

image778
bild från ginatricot.se

Kommentarer
Postat av: Tu Madre

haha, jo maria finns är ett populärt namn har jag märkt.

2008-03-04 @ 20:14:25
URL: http://www.TUMADRE.blogg.se
Postat av: Jennie

Jättefin, passar nog riktigt bra till dina färger (blondt/ljust hår, lite solbränna och kanske lite prickigt sommarskinn :) Nu är det inte många dagar kvar tills gipset tas av, kul! Kram

2008-03-05 @ 08:06:12
URL: http://skattkistan.blogg.se
Postat av: Anna C

Tack tack :)
Och ja, ni måste verkligen komma och hälsa på snart :)

2008-03-05 @ 10:02:25
Postat av: vajb

ja, jag förstår att du köpte den, du klär så otroligt bra i rosa!!

2008-03-05 @ 17:13:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0