PernieBernie

Vilken underbar sommarhelg!

Känner mig duktig efter gårdagen. Gick ju Lets walk och det var väldigt trevligt.
12,6 km av helt underbar väg, nästan hela sträckan var runt sjö eller skog (från universitetet genom Hagaparken, förbi Bergshamra och tillbaka till universitetet).
Promenerade med Sofie och Fam, Linda och Anna gick framför oss och Tania och Kelly bakom oss. Klarade inte tiden för att få medalj, då skulle man gått på under 1,55 och vi gick i mål på 2,18. Är nöjd ändå. Hade sjuk värk i fötterna och benen efteråt, men det var definitivt värt det!
Tog jättefina bilder och spelade även in en kul film från när vi värmde upp tillsammans med hela massan. Vill ju självklart visa dem för er men har inte lagt upp dem än eftersom Micke har varit borta idag och inte haft på sin dator. Ska försöka lägga upp dem imorrn!

Vi fixade barnvakt igår, Mickes mamma, och så gick vi ut. Det var första gången som Micke och jag var ute tillsammans sedan Lucas kom!
Vi hade bestämt med lite folk att käka på Fridays i Kungsträdgården så där möttes vi upp. Fick ett jättebra bord på uteserveringen så vi blev kvar där hela kvällen. Det fylldes på med folk utefter kvällen, några gick och så kom det nya. Jättemysigt :) Vi drack goda drinkar, t ex Strawberry daiquiri och Mojitos. Micke och jag drog oss hemåt lite efter tolv, det kändes lagom. Orkade inte gå vidare.

Idag var vi och kollade på en lägenhet i Tyresö! Det var en trea som ingick i ett triangelbyte i Björnsbytare. Den var ganska fin och så men det var tre trappor utan hiss och den var inte stambytt utan det skulle göras nu i sommar typ. Inte så skoj, så vi ska nog tacka nej. Himla meck det här med lägenheter! Men det är väl bara att fortsätta leta...

Efter att vi kollat på lägenheten mötte vi upp Pär och Johan på söder och så gick vi till en indisk restaurang och käkade. Var jättesugen på indiskt och det var supergott!! Efter att vi käkat åkte Lucas och jag hem medans Micke skulle spela nåt nytt tv-spel med grabbarna. Det var ju så himla skönt väder och jag kände inte alls för att sitte inne så jag packade med lite mellis till Lucas och så drog vi till gräsmattan i torsvikssvängen. Där mös vi ordentligt, gud vad skönt det är med sommarväder!! Lucas gungade och kröp omkring fort som f-n :)

Micke är på väg hem och sen ska vi nog sova. Borde vara uppe lite eftersom jag ska jobba natt hela veckan, men man är ju för trött för sånt...




Kommentarer
Postat av: Sanna

Men om ni planerar syskon så småningom, varför inte välja en 4:a? =) Duktigt långt du gick idag..

2008-05-12 @ 00:25:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0