PernieBernie

N.Ö.J.D.

Halloj.
Idag var andra dagen som jag jobbade som instruktör och jag tycker redan att det är jätteskoj! Trivs jättebra och känner mig så glad för att jag får jobba dagtid :)
Dock känns det som jag har svårt att hinna med allt... ikväll när jag kom hem hade Micke lagat middag som vi åt innan vi åkte till Willys och handlade. Sen var det välling, tandborstning och pyjamas för Lucas innan han hoppade i säng.
Har kollat Idol och tänkte ta ett bad nu innan man snart ska sova.
Gick och la oss jättetidigt igår, dels var vi trötta och dels kände jag mig jättedålig. Ont i hela kroppen och allmänt hängig :(
Känner mig lite bättre just nu men behöver nog lägga mig tidigt ikväll oxå så jag sover bort det onda.

Förresten så är jag även supernöjd med matsalen på Svenska spel. Vilken underbar personalmatsal! Otrolig skillnad mot vår på casinot måste jag säga. Man har sex el sju maträtter att välja på varje dag (!) och vilken mat sen!
Idag valde jag Ceasarsallad med kyckling, jättemycket mat och så himla gott!!!!!! Ser redan fram emot lunchen imorrn :)
Ha ha ha.
Annars går kursen bra. Jag ska ju vara lite i bakgrunden i början och lyssna på Mattias för att lära mig och jag har redan lärt mig mycket. Det är en bra grupp, lite tysta men det har nog med nervositet att göra så det går över tror jag. Både Mattias och jag har en bra känsla!

Nu blir det bad :)

Kram från lilla mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0