PernieBernie

Nu har jag varit och köpt träningskort! Kä...

dsc00704 (MMS)

Nu har jag varit och köpt träningskort! Känns jättebra, det var så fräscht och fint på Balance. Leia vaknade precis, hon är alltid så glad när hon vaknar :)


Kommentarer
Postat av: Sofie

Bra jobbat, ett steg i rätt riktning! Vill man baka får man ju slita lite på löpbandet också, hihi :) Jag ska testa Zumba här i Tyskland, nu på torsdag. Ska bli roligt! Jag gillar ju inte att "tråkträna" med vikter och sånt, tycker bättre om dans och liknande så det får det bli! :)

2010-10-25 @ 15:08:37
Postat av: Sofie

Önskemal.. Jag använder dina länkar till andra bloggar jättemycket. Vore toppen med en länk till din bakblogg där :))

2010-10-26 @ 09:09:40
Postat av: Pernie

Sofie: tack för att du påminde mig, nu är det fixat! :)

2010-10-26 @ 09:14:23
URL: http://pernillaolsson.blogg.se/
Postat av: Helene Aagaard

Kära bloggare,



Nu får du chansen att lotta ut fantastiska leksakspremier till dina läsare. Förra årets populära julklapp Zhu Zhu Pets, årets upplaga för pojkar, Kung Zhu pets och Paper Jamz gitarren som bara väger 500g ligger och väntar på dig!



Kung Zhu Pets, precis som Zhu Zhu pets, är små hamstrar med olika egenskaper och syn på omgivningen. De susar runt på golvet och utforskar världen. De har otroligt snabb reaktionsförmåga och när man klär på dem deras stridsuniform så förvandlas de ögonblickligen till krigare med speciella stridsljud och rörelser.



Paper Jamz är en helt ny typ av musikleksak som gör att barn kan lära sig att spela gitarr genom att känna sig fram, istället för att behöva lära sig noter och ackord. Paper Jamz-gitarren har grafiska områden (på både gitarrkroppen och halsen) istället för vanliga strängar. Man kan improvisera eller jamma loss till rockhistoriens största hits bara genom att röra och trycka på gitarren.



Vi har packat alla dessa leksaker i en goodiebag till dig. Allt du behöver göra är att uppge din adress. Sedan är Googdiebagen på väg med posten!



Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.



Vi ser fram emot att höra från dig.



Med vänliga hälsningar,



Helene Aagaard



PR frilans för OMD

Mail: [email protected]

Tel. 60 70 14 39

2010-10-26 @ 09:45:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0