PernieBernie

Det händer massor med kul!

Har ni saknat mig? :)
Jag har saknat den här bloggen, önskar att jag hade en massa tid över så att jag kunde skriva lite här varje dag...
En snabb update:
I helgen som gick gjorde jag två tårtor, det var lite stressigt eftersom vi både hade gäster på lördagskvällen (Jenny och Tomas) och hela familjen var på familjesöndag på casinot på söndagen.
Men jag hann!

I måndags var Micke och jag på cocktailprovning på Berns!
Jag var inbjuden eftersom jag har en bakblogg (!) och fick ta med mig en vän. Det var jättetrevligt och vi smakade på sjukt god likör! Bilder kommer på bakbloggen för jag har dem i den andra datorn...
Vi dricker ju inte sprit så ofta varken Micke el jag så vi blev lite onyktra faktiskt!
Efter provningen tog vi varsin goodie-bag och gick och käkade och tog en öl på ett hak i närheten innan vi åkte hem till barnen och Annika som var barnvakt.

På fredag är det dags igen, fast då ska jag och barnen smaka på glass :)
Dessutom blev jag idag inbjuden till en brödprovning med Magnus Johansson som brukar vara med i Nyhetsmorgon i TV4 och även är med i kocklandslaget, ska bli kul att gå på! :D

Händer en massa skoj i helgen också, får berätta efter helgen! Ska även göra en tårta till på söndag :)

Men nu är det dags att sova, hoppas ni har det bra ni som fortfarande läser här :D

Vi är vid Lucas dagis och firar förskolans...

img_6642 (MMS)

Vi är vid Lucas dagis och firar förskolans dag med en picknick!!  Massor av barn och föräldrar o god tårta!! Jättemysigt :)


Bloggen lever!

Länge sen jag var här...
Tycker det är jättetrist och jag önskar att jag hade en massa tid över för att blogga här varje dag, men just nu är det inte så.
Bakbloggen börjar få oerhört många läsare (över 400 unika varje dag!) och jag vill passa på att lägga energi och tid på den just nu!
På onsdag ska jag på ett roligt möte om ett samarbete, hoppas att det går bra! Det är ett företag som jag verkligen gillar så det känns kul att ha fått kontakt med dem :) Berättar mer efter onsdag!

Jag jobbar ungefär en gång i veckan nu. Det är tufft att ha börjat jobba lite igen men samtidigt är det kul när jag är där. Det jobbiga är att vara vaken på natten när man är van att sova då, och att inte sova ordentligt dagen efter. Det har jag visserligen valt själv men jag vill ju ställa tillbaka dygnsrytmen så jag kan sova på natten direkt...

Undrar hur det ska gå att börja jobba heltid igen? Är lite orolig för det faktiskt, men det får ju gå!

Ser jättemycket fram emot sommaren nu, hoppas det blir fint väder så att vi kan vara ute mycket och hitta på mycket skoj! Vi kommer inte göra något speciellt vad jag vet än, ska försöka vara ledig hela juli och det mesta av augusti. :)
Vi har fått dagisplats till Leia på samma dagis som Lucas, jippie! Hon börjar 15 augusti och jag börjar heltid 1 september så det blir ju perfekt :D
Men hur ska jag kunna lämna min lilla bebis på dagis?! Kommer bli så konstigt att inte träffa henne jämt som jag gör nu, usch vad tomt och läskigt! :(

Har precis sett på VM-final i ishockey, Sverige mot Finland.
Sverige blev förnedrade och förlorade med 1-6.... jaja silver är väl bra antar jag.
:)

Nu måste jag sova, ville bara skriva en liten update så ni vet att jag inte har lagt ner bloggen.

Och till Maria W: förlåt för att jag inte hörde av mig om helgen som var, antar att ni förstod att jag inte skulle komma men jag borde hört av mig! Har tänkt göra det så många gånger men hela tiden glömt bort på kvällen när ungarna somnat... hoppas ni hade skoj i Västervik!!! Och att det blir någon mer chans att ses snart :)

God natt! :D

Leia 1 år!

Idag blir vår fina tjej 1 år!
Grattis Leia :)
Tack för ett underbart år med dig, ser fram emot mååånga fler!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Världens bästa Leia ♥


RSS 2.0