PernieBernie

När man är sjuk ser man inte ljuset i tunneln

Lucas är fortfarande sjuk, båda hans ögon är helt igensvullna :(
Inte nog med det, nu har jag blivit sjuk oxå. Var länge sen som jag kände mig så här risig, har sjukt ont i hela kroppen, näsan är både täppt och rinnig och jag kan knappt svälja så ont i halsen har jag....
Vilade med Lucas idag och det slutade med att vi sov i över tre timmar!!

Har inte orkat blogga som jag tänkt idag, skulle lägga in en massa bilder men det får bli en annan dag.

Blir till att vara hemma imorgon oxå, egentligen skulle Micke varit hemma med Lucas men eftersom jag oxå mår dåligt så får det bli jag som stannar hemma....

Nu måste jag lägga mig och sova, hoppas jag mår bättre imorgon.

Puss!

Sjuk igen

Idag såg jag fram emot en ny rolig vecka på kursen i Sundbyberg! Precis när jag kom till svenska spels lokaler ringde de från dagis och sa att Lucas är sjuk.. han har ögoninflammation och de ville vi skulle komma och hämta honom direkt. Suck!
Ringde Micke som var hemma och bad honom hämta Lucas och sen fick jag bara säga hej till Moffe innan jag åkte hem igen. :(
Micke har sin första föreläsning på nya kursen idag som han absolut inte vill missa. Jag vill ju inte heller missa min kurs eftersom det är meningen att jag ska lära mig av Moffe, så nu har vi sagt att om Lucas är sjuk i fler dagar ska jag vara hemma idag och imorgon och Micke ons-fre. Det blir nog bra. Så typiskt bara, han var ju precis sjuk!
Dessutom är han jättepigg och glad så jag vet inte vad vi ska hitta på idag.
Torka ögonen på Lucas i alla fall....

En underbar helg!

Jag är tillbaka!
Vi har inte haft internet eller hemtelefon på över tre dagar här hemma, och det är ju sjukt vad handikappad man blir utan!!
Ikväll kom det äntligen tillbaka. Jäkla Com hem.

Helgen har varit jättemysig! Igår skrev Micke sin första tenta som han tror gick bra.
Lucas och jag hämtade honom i Kista och sen åkte vi till Mickes syrra och hämtade upp henne och Tomas innan vi drog till Heron city.
Där var det stort ståhej eftersom Mediamarkt firade 2 år. SJUKT mycket folk! Vi kollade runt och köpte lite småsaker som vi behövde och sen käkade vi på Mc Donalds innan vi åkte till Mickes pappa i Huddinge.
Vi spenderade hela em och kvällen där i gott sällskap med god trerätters middag :)

Idag fick jag lite sovmorgon, superskönt :)
Vi kände att vi ville hitta på något i det fina vädret så vi bestämde oss för att åka till Skansen. Vi förstod att det skulle vara mycket folk men det här var helt sinnessjukt! För det första så gick det inte att hitta en enda parkering på djurgården så vi fick åka och leta halvt ihjäl oss på östermalm innan vi lyckades hitta en ganska långt ifrån djurgårdsbron.
Men det gjorde ju att vi fick en skön promenad om inte annat :)

Väl på skansen upptäckte vi att det var höstmarknad. Vi käkade tunnbrödsstrut med färskpotatis och renkött. Åkte en massa karuseller och bilar med Lucas som blev jätteledsen när en åktur var slut och han ville absolut inte gå ifrån någon av dem!! Lite jobbigt men det gick över ganska fort.

På höstmarknaden var det gammaldax tävlingar, typ slå i en spik i en bräda på tre slag och kasta boll på tallrikar samt styrkeprov a la slå klubba mot en liten våg för att se hur högt du kan komma. Folk låg i höet och rullade runt och dansade på dansbanan och alla hade gammaldags outfit. Sen gick vi runt bland alla stånden och kollade och käkade kringlor och provsmakade hemmagjord hallonsylt och en massa annat. Faktiskt så var det jättemysigt!!! Det kändes som man befannn sig på en marknad i Mariannelund med Emil :)

Hemresan gick via söder där Micke skulle hämta en xbox hos Pär.
Nu är jag faktiskt helt slut!! Och jag är supernöjd med min helg som jag spenderat med mina två favoritkillar!
Min familj är bäst!

Ska faktiskt strax gå och lägga mig så jag är utvilad inför en ny vecka på jobbet. Måste bara vänta tills tvätten är klar så jag kan hänga den...
Puss på er!

Mamma mia!

Så var man hemma igen efter en rolig arbetsdag!
Och god mat har jag ätit idag igen, ungsbakad lax med kantarellsås och duchessepotatis, visst låter det smarrigt? :)
När jag kom hem efter olika förseningar i tågtrafiken så var Mickes mamma här. De hade hämtat Lucas på dagis och sen gjort mat till oss alla, så då blev det fläskfilé med rösti. :)
Nu kom precis Angelica och snart ska vi gå ner här i centrum och kolla på bio. Det blir Mamma mia, vi är väl de sista människorna i världen som inte sett den....?



Mysigt med en biokväll i alla fall, och sen är det bums i säng när jag kommer hem!
Ha en skön kväll!

N.Ö.J.D.

Halloj.
Idag var andra dagen som jag jobbade som instruktör och jag tycker redan att det är jätteskoj! Trivs jättebra och känner mig så glad för att jag får jobba dagtid :)
Dock känns det som jag har svårt att hinna med allt... ikväll när jag kom hem hade Micke lagat middag som vi åt innan vi åkte till Willys och handlade. Sen var det välling, tandborstning och pyjamas för Lucas innan han hoppade i säng.
Har kollat Idol och tänkte ta ett bad nu innan man snart ska sova.
Gick och la oss jättetidigt igår, dels var vi trötta och dels kände jag mig jättedålig. Ont i hela kroppen och allmänt hängig :(
Känner mig lite bättre just nu men behöver nog lägga mig tidigt ikväll oxå så jag sover bort det onda.

Förresten så är jag även supernöjd med matsalen på Svenska spel. Vilken underbar personalmatsal! Otrolig skillnad mot vår på casinot måste jag säga. Man har sex el sju maträtter att välja på varje dag (!) och vilken mat sen!
Idag valde jag Ceasarsallad med kyckling, jättemycket mat och så himla gott!!!!!! Ser redan fram emot lunchen imorrn :)
Ha ha ha.
Annars går kursen bra. Jag ska ju vara lite i bakgrunden i början och lyssna på Mattias för att lära mig och jag har redan lärt mig mycket. Det är en bra grupp, lite tysta men det har nog med nervositet att göra så det går över tror jag. Både Mattias och jag har en bra känsla!

Nu blir det bad :)

Kram från lilla mig!

Måndag och nytt jobb

Morrn morrn!
Måndag igen och idag börjar jag jobba som instruktör! Känns jättespännande och faktiskt ganska skönt att inte behöva jobba natt på två månader.
Jobbade i lördags natt och var jättetrött på jobbet, men det gick ganska bra ändå. Dock gick jag upp lite tidigare på söndagen för att kunna ställa om till dagtid igen, så igår var jag helt groggy. Typ bakis. :/

I lördags var Per (killen med lägenhet i solna) och kollade på vår lägenhet igen med sin dotter. Hon verkade positiv så nu är det klart att vi ska skicka in ansökningar om byte! Hoppas det inte är några problem att byta men det borde inte vara det eftersom lägenheterna har ungefär samma hyra och om vi har fått bo där vi bor nu så borde vi ju klara det.
Nu måste vi kolla upp hur det funkar med dagis oxå eftersom vi inte vill behöva åka till Lidingö varje dag och hämta/lämna på dagis.... vi flyttar alltså inte innan vi har fått dagisplats i närheten av lägenheten.

Jag kände att jag ville kolla på Pers lägenhet igen och i dagsljus eftersom det var mörkt när vi var där sist. Så igår var vi där och kollade och så tog vi lite bilder på rummen för att kunna tänka oss allt lite bättre. Efteråt gick vi en promenad i området som är jättemysigt. Precis brevid lägenheten ligger en stor fruktträdsträdgård som är för allmänheten och där sprang det omkring en massa söta kaniner :) Lucas var väldigt förtjust!
Vi var även inne på Vivo som ligger där för att kolla lite. Skönt att ha en affär i närheten även om vi inte kommer storhandla där. Pendeltåget ligger jättenära lägenheten, max fem minuter tar det att gå! Det är jättebra eftersom många vi känner bor längs just den pendeln och till jobbet kommer det ta 9 minuter för lilla mig :D

Och för er som undrat hur det funkar med lägenhetsbytet.... vi kommer byta rakt av med Per. Måste bara få det godkänt av hyresvärdarna först, sen kan vi flytta när vi vill och det är toppen eftersom man slipper dubbla hyror :)
Fortsätt gärna hålla tummarna för oss!

Nu måste jag göra mig i ordning och lämna Lucas på dagis innan jag åker till jobbet.

Ha en bra dag!!!

Tänk om alla dagar vore så här lugna och sköna

Idag har jag haft en jätteskön dag!
Skjutsade ju Micke till Kista efter att vi lämnat Lucas på dagis och sen gick jag i en massa affärer.
Hittade ett par jeans för 149:-(hade kupong på Lindex) och köpte ett par leggins,en ring och ett par örhängen.
Sen blev det en grön höstjacka till Lucas på H&M där jag oxå hade kuponger så jackan kostade till slut 298:-  :D

Träffade Micke och hans pluggkompis Fredrik vid food court där vi käkade lunch. Jag åt misosoppa och sushi :)
Efter lunch åkte jag hem och kollade på inspelat Glamour innan jag hämtade Lucas på dagis.
Idag hade det gått jättebra, han var ute och lekte på gården när jag kom och såg ut att trivas som bara den.

Det var superfint väder, blå himmer och sol så jag bestämde mig för att vi skulle ta en promenad innan vi gick hem. Gick en superomväg runtom kyrkviken som tog ungefär en timme, skönt!

När jag kom hem fick jag sms om att mitt paket från La Redoute hade kommit så då gick vi och hämtade det och sen handlade vi lite.
Änligen kom min vita linneklänning som jag kanske ska gifta mig i!!!!
Den är superfin, om jag går ner de 10 kilo som jag hoppas jag ska kunna gå ner kommer den sitta perfekt. Alltid bra att ha en extra sporre....
Ska fota den och visa er nån dag.

Jag lagade friterad kyckling med ris och rhode islandsås till middag, det var supergott! När Micke kom hem fick han friterade räkor och ris. Man ska väl lyxa till det lite när det är fredag? :)

Nu ska vi kolla på en film, Lucas sover och det är lugnt och skönt. Tror det blir Walk hard, undrar om den är bra.....

Shopping maniacs

Här sitter jag med värkande fötter och ben.. att jag inte ens ska orka gå en hel dag på stan och shoppa utan att benen värker. Ha ha det är tydligt att jag börjar bli gammal :)

Idag fick Stockholm finfint besök av Linda från Västervik! Hon kom med bussen på förmiddagen och åkte hem med bussen senare på kvällen. Efter att Micke och jag lämnat Lucas på dagis så åkte han till skolan och jag till stan där jag mötte upp Linda. Sen började vi vår shoppingrunda :)



Linda som gör jättefina smycken (www.lindassmycken.se) ville gå till några pärlaffärer så det gjorde vi. Hon hittade jättemycket fint!! Jag köpte en kofta till mig och en jättesöt väst åt Lucas. Tänkte köpa höstjacka åt honom oxå men glömde mina rabattkuponger hemma så jag ska nog shoppa lite imorgon oxå. :)

       
Här posar vi vid Sergels torg som riktiga turister :) Och sen var vi på NK och kollade på nån utställning i fin mat.

Vi lunchade på Pizza hut med Lindas bror Thimmie som precis har flyttat till Stockholm för att börja jobba på Sony BMG, riktigt coolt jobb har han fått! Det var kul att se honom igen, det var typ hundra år sen jag träffade honom.
Linda och jag hann med en efterrätt i Gallerian lite senare på American cookie, mums!
Så var det med den dieten.... usch jag måste skärpa mig!

Lucas hade ramlat när han åkt på en Bobbycar utomhus idag på dagis, så stackarn har värsta skrapsåret på näsan :(
Men annars hade det gått bra på dagis!

Imorgon ska jag skjutsa Micke till skolan och passa på att kolla lite i Kistagallerian när jag ändå är där.
Hoppas jag hittar nåt fint och att jag vågar slå till på en höstjacka till Lucas :)

Kram!

En bra morgon

Hej!
Idag fick jag lite sovmorgon, det var grymt skönt. Vi ska göra oss i ordning och gå på promenad nu, Micke ska inte vara i skolan förrän vid 13.
Kollade precis min mail och hade fått ett från killen med lägenheten. Han pratade med sin dotter igår och det hade gått bra!
Hon ska kolla på vår lägenhet på lördag men han verkade tro att det inte ska vara några problem.

HURRA! Det känns jättebra faktiskt.

Men som sagt, vi ska inte fira förrän vi skrivit på papperna och fått nycklarna :)

Ny lägenhet??

God morgon på er!
Lucas sover sin förmiddagsvila så jag passar på att blogga lite. Vi stannar hemma idag oxå, Lucas mage är inte bra än. Kan säga att det går åt mycket blöjor just nu.....

Vajb undrade hur det gick med killen som kollade på vår lägenhet i söndags, och det har jag ju helt glömt att berätta om!!

Han var här med sin flickvän och kollade länge länge. Han verkade positiv men ville sova på saken. Sedan berättade han oxå att det som kan bli problem är hans dotter. Hon är 14 år och bor hos honom varannan vecka, och han trodde inte hon skulle vara så glad i idén att flytta..

I alla fall så fick jag ett mail från honom igår där han skrev att han är väldigt positiv till vår lägenhet och att han skulle prata med sin dotter ikväll (tisdag).
Sedan ville han att jag skulle mäta några väggar åt honom i vår lägenhet så att han kunde börja planera möbleringen!!!!

Inget är ju klart än men det verkar ju väldigt lovande, eller vad säger ni?!!
Nu får vi hoppas att hans dotter inte är så negativ till flytt, ev ska hon kolla på vår lägenhet i helgen.
Håll tummarna för oss! :)

När vi ändå håller på att drömma så kan jag visa planlösningen på lägenheten. Det är alltså en 3:a och den är 89 kv.meter stor. Suterränglägenhet så balkong, kök och vardagsrum är på fjärde våningen, men man kan även gå in från andra hållet utan trappor och komma direkt till lägenheten. I like :)




Här är en bild på köket i lägenheten som vi vill ha. Tycker det är jättemysigt så därför ville jag att ni skulle få se det oxå. Vad tycker ni????


Tack tack

Är hemma ikväll, var tvungen att vabba eftersom Lucas inte är ok i magen än.
Idag är han dock lite bättre, han äter i alla fall vilket är bättre än helgen. Han åt typ ingenting på hela lördagen ju...
Nu verkar det som han får behålla maten, så det går åt rätt håll i alla fall. Men vi stannar hemma tills han är helt bra.

Har precis kollat på Extreme makeover home edition och gråtit som vanligt.... Micke vill kolla på film så jag tänkte bara lägga in lite bilder från helgen innan vi film-myser.

     
Tre bilder på Lucas i sin nya frisyr och mössa :)

Jättefin bild på Leffe, Lucas och min mamma!

     
Lucas är ute och går med sin mormor. På andra och tredje bilden råkade jag sätta på honom pyjamasen fel... upptäckte det inte direkt heller och undrade varför han stod så still... ha ha!

Man ska ju inte blogga vid den här tiden på kvällen, det tar en eeeevighet att lägga in bilder. Började skriva inlägget innan 21 och nu är klockan 21.36..... blir nog ingen film för oss :(

Avslutar med en film på när Lucas hjälper mig plocka ur diskmaskinen. Han är så söt när han vill hjälpa till, han säger tack hela tiden nu :)






Inget dagis

God morgon!
Idag när jag skulle lämna Lucas på dagis slutade det med att vi fick gå hem igen. Jag berättade att han varit sjuk i helgen men feberfri och pigg hela söndagen. Men när jag sa att han fortfarande är lös i magen så berättade de att de vill att han ska vara helt frisk, dvs ingen diarré...  de är så klart rädda för att han ska smitta de andra barnen och det förstår man ju!
Får se hur han mår nu under dagen, om han inte är helt bra så får jag vabba. Ska ju jobba tre nätter men om jag inte får sova kan jag inte jobba.....
Så är läget just nu. Ska försöka vila lite med Lucas nu, skriver mer sen!


För trött

Hej hej!
Skulle bloggat ikväll tänkte jag men så fastnade jag på en massa andra sidor och nu är det sent så jag orkar inte.
Men allt är bra här och jag är helt enkelt bara trött efter en jobbig (men ändå trevlig) helg.

Har tagit lite bilder som jag kan lägga in imorgon!

God natt :)


Nya leksaker och feber

Vilken mysig och fullspäckad dag jag har haft idag!
Hela familjen var ledig och vi hade bestämt att vi skulle gå upp när Lucas vaknade, ingen sovmorgon för nån idag alltså.
Han vaknade redan tjugo över sex... så det var bara att gå upp och käka frukost!

Sen städade vi lite innan vi tog bilen och åkte till Kungens kurva.
Där var vi på Toys "r" us oc h kollade, det var stor rea!
Lucas var helt tokig och sprang omkring bland alla leksaker, det var jättekul :)

Jag är nog en riktig dröm-mamma för många barn eftersom jag tycker det är jätteroligt med leksaker! Skulle vilja köpa hur mycket som helst till honom, tur att Micke är lite förståndigare än mig och lugnar ner mig lite... :)
Det slutade i alla fall med att vi köpte en interaktiv Nalle Puh-telefon och en Mega blocks-bilbana till honom!!
Han tycker båda är jättekul och har lekt mycket med dem idag.

Vi käkade lunch på IKEA och Lucas fick för första gången en glasspinne efter maten. Han var så glad och stolt som fick hålla i glassen själv och när glassen började ta slut och han inte förstod att man måste vinkla pinnen för att komma åt det sista, även fast vi försökte visa honom, så tyckte Micke att det vore bäst om jag åt upp sista slicket så att han kunde göra vad han ville med pinnen och så att vi skulle kunna fortsätta vår dag. Då gjorde jag det, trodde inte att Lucas skulle bry sig alls, men OJ vad fel vi hade! Läppen började darra och tårarna rann över, han var så himla söt!! Vi kunde inte hålla oss för skratt, tyckte han var så söt och det var så synd om honom!

Vi avslutade vårt besök i Kungens kurva med att handla på Citygross. Köpte fingerfärg till Lucas som vi ska prova nån dag, det blir nog skoj :)

På eftermiddagen vilade Micke och Lucas och jag städade lite till. Sen gick Micke till jobbet och Lucas och jag städade, käkade middag och badade, och under badet kom mamma och Leffe!
De hade med sig en massa saker, presenter till Lucas och fina blommor :)

Lucas har varit dålig i magen i några dagar nu och idag var det värre. Helt röd i stjärten, till och med så det började blöda! :( Har smort in honom så nu hoppas jag det blir bättre till imorgon för det verkar göra så himla ont! Han bara skakar och gråter av smärta när jag byter blöja... :( :(

Vi har kollat lite på TV och pratat och kollat på kort men nu vaknade Lucas precis. Han var dödsvarm och jag hittar inte vår termometer.... men han fick lite att dricka och en ipren så nu hoppas jag att han ska sova lite till. Får köpa en ny termometer imorgon. Men bara om man känner på honom kan man konstatera att han har hög feber, säkert 40.....
Det är tredje gången som mamma och Leffe kommer nu som Lucas blir sjuk! Jättekonstigt... Och så typiskt, vi som skulle hitta på något skoj imorgon, det går ju inte  när Lucas är sjuk! :(
Nåja, bara hoppas att han blir frisk snart, det är så SYND om honom när han är sjuk!!!!!!!!!!!

Nu ska vi sova, vi hörs!

Onsdag

Varför går lediga dagar så himla fort?
Dagen har bara sprungit iväg och jag har inte fått så mycket gjort. Men det beror ju mest på att jag är lat... :/

Idag mailade vi till killen med lägenheten i solna och sa att vi ville ha hans lägenhet så nu ska han komma hit på söndag.
Åh vad spännande, hoppas hoppas att han gillar vår lägenhet!!!! Har drömt om hans lägenhet i natt.

Lucas var på dagis mellan 9-14 och var inte ledsen när vi lämnade honom i morse! När jag sen hämtade honom satt han och ritade och verkade ha jättekul. Jag blir helt varm inombords när jag ser honom trivas och må bra, han är verkligen underbar vår lilla kille :)

Micke har varit i skolan hela dagen och stannade kvar efter för att roa sig lite så ikväll har det bara varit Lucas och jag.
Vi har lekt, ätit, badat och så har jag klippt honom! Kände att han var väääldigt långhårig nu så det var dags igen. Är ganska nöjd förutom med luggen, den är så himla svår!! Men det växer ju ut ganska snabbt som tur är.

Nu ska jag kolla på Top model 10 som började ikväll, spelade in det eftersom jag kollade på Idol.
Imorgon är det jobb igen... god natt!

En drömlägenhet

Nu har vi varit och kollat på lägenheten.
Vi blev helt kära!!!! Så himla mysig lägenhet :)
Området verkade bra, den ligger i Frösunda i Solna. Det var en trea, hur stor som helst, 89 kv.meter!!!
Plats för diskmaskin, tvättmaskin, det fanns klädkammare och förråd i lägenheten och det var en stooor balkong i söderläge. Visst låter det bra?!
Nu ska han som bor där kolla på vår lägenhet, han verkar intresserad så det är väl bara att städa järnet tills han ska komma... ;)

Kollar ni på "Vem kan slå Fredrik och Filip"? Det gör vi, det är kul tycker jag :)

Imorgon var jag tvungen att ta en semesterdag eftersom jag skulle jobbat till 19 och Micke går i skolan till 18. Dagis stänger 17.... Trist att slösa semesterdagar men vad gör man? Hoppas på att jag ska hinna/orka städa lite när Lucas är på dagis.

Wish me luck :)

Leka är skoj

Hallå!
Här är jag igen :)
Det är redan tisdag och bara tre dagar tills min mamma och Leffe kommer hit! Jag längtar :)

I söndags hade vi en jättemysig dag! Vi var och handlade, njöt av lugn frukost och lunch och sen var vi på Leklandet här på Lidingö! På vägen dit mötte vi Johan som hade jobbat så han följde med till leklandet.

Det var första gången vi var där och jag tyckte det var jätteskoj. Inte för att det är viktigast vad jag tycker, viktigast är ju vad Lucas tycker! Och han verkade ha himla kul! Han älskar att åka rutschbana  och ville åka om och om igen.. och han kan ju inte klättra upp och åka själv så jag och Micke fick turas om att klättra upp med honom.
Det var som en lång klätterlabyrint med olika hinder och när Lucas drog iväg genom den fick jag hänga på, såg nog jätteskoj ut när jag kom krypande där bland alla små barn. Höll på att fasta mellan två cylindrar... ha ha!

Här är lite bilder från Leklandet

     

     

     

Det bästa med Leklandet är att det bara kostar för barnen, för vuxna är det gratis! Ha ha så kan man leka hur mycket som helst :)

Igår var det dags att jobba igen. Är tillbaka som ID ett tag innan jag ska vara instruktör igen, och det var faktiskt ganska skoj att jobba. Mest för att träffa alla roliga jobbarkompisar. Efter jobbet var det möte så jag kom inte hem förrän vid nio.. vilket betyder att jag inte hann träffa Lucas :( Inte alls skoj.

Men i morse gick jag upp och gav Lucas frukost och lämnade honom på dagis. Vi var osäkra på om han skulle gå till dagis så vi ringde dit och pratade med dem, för han hade fem röda prickar i ansiktet. Eftersom han mådde bra för övrigt trodde de inte att det var någon fara så jag gick dit och lämnade honom. När de såg honom sa de att det såg ut som myggbett :) Inte skoj men bättre än Röda hund eller vad nu röda prickar kan betyda... :)

Nu kollar jag på Supernanny (gråter som vanligt) och ska strax göra mig i ordning och åka till jobbet.
Ikväll ska vi kolla på en lägenhet i Solna, det ska bli spännande :)

Kram på er!

Söndag=vilodag

Det är söndag och ÄNTLIGEN är jag ledig! Inte bara det, hela familjen är ledig!!
Inget dagis, inget jobb och ingen skola. Hur mysigt som helst!
Nu är kursen med slottarna slut och det var jätteskoj faktiskt! Är bara ledig idag,  sen jobbar jag fyra dagpass...

Har inte hunnit så mycket mer än att jobba sen jag skrev sist. I fredags efter jobbet träffade jag Angelica och vi käkade på McDonalds innan jag åkte hem. Det är typ det enda jag gjort förutom jobba...

Idag ska vi bara ta det lugnt, ska kolla lite om det finns nåt skoj man kan göra i stan. Eller här på ön. Annars blir det en promenad och hemma-mys, det är ju inte fy skam!

Ha en riktigt skön söndag!!!!

Sjukling

Idag är vi uppe med tuppen! Vaknade av att Lucas hostade och hostade och hostade och hostade och till slut kom det spya.... stackarn!
Så idag blir det inget dagis, han kan ju inte hosta sig igenom dagen. Som tur är så är Micke hemma på förmiddagen och sen ska hans mamma vara barnvakt på eftermiddagen.
Insåg att det inte är lika lätt att vabba/sjukskriva sig när man är instruktör. Om jag är hemma idag blir hela kursen drabbad...
Vi får se hur det blir imorgon, Mickes skola är ju ändå viktigare.

Annars så skiner solen och jag är nöjd över att jag inte har träningsvärk som jag befarat.
Tro det eller ej men jag var ute och sprang igår! Fick ett ryck när Lucas var på dagis och jag inte hade nåt att göra (förutom städa och diska...) så jag drog på mig träningskläder och stack ut ett tag. Det var jätteskönt att bli trött och svettig, det  var så länge sen jag kände så. Tog det ändå väldigt lugnt, hoppas på att jag ska få fler ryck och jogga lite då och då, bättre att trappa upp gång efter gång.

Igår skjutsade jag Lucas till dagis och Micke till skolan och efter det stannade jag vid fridhemsplan. Hade köpt en mössa på Polarn och pyret som var för liten så jag lämnade tillbaka den. Har sett en annan mössa från Villervalla som är så himla fin, så jag var på Små grodorna som ligger där och köpte den. Jag gillar Villervallas grejer mer än Pop, tycker de är så himla fina!!



Här är lite andra grejer som jag har köpt/fyndat de senaste dagarna

1.    2.  3.

1.Vintermössa till Lucas. 2.Byxa och tröja av ekologisk bomull från H&M. 3. Skor till Lucas från Skopunkten.

4.   5.

4. Skor till mig, rea 125:-    5. Vantar till mig, rea 75:-

Nu ska jag ringa dagis och sjukanmäla Lucas. Avslutar med en fin bild på vår älskling. Ha en bra dag!!









14 år till salu

Nu är den här, boken som Caroline skrivit! :)

Här är trailern för boken. Helt fantastiskt tycker jag!!!


Depp-talk

Igår var sista dagen på första kursen för slottarna. Det gick jättebra och de verkade nöjda!
Nu är jag ledig i två dagar och sen börjar en ny kurs för några andra slottar.

Känner mig lite låg idag eftersom det inte gått som jag hoppas på jobbet. Ville verkligen ha ett nytt jobb som de sökte folk till men fick reda på igår att jag inte fick det.... det jobbigaste var att de inte kunde säga varför jag inte fick det heller, de var sååå nöjda och tycker jag är sååå duktig och jag skulle inte ta det personligt att jag inte fick det.
Men då undrar jag; hur ska man annars ta det om inte personligt? Det måste ju vara nånting som de inte gillar eftersom de väljer nån annan, om de tyckte jag var bäst person för jobbet så skulle de väl valt mig??
Så jag tar det faktiskt personligt och var jätteledsen igår. :(

Men nu tycker jag att jag har deppat klart så nu ska jag ta tag i mitt liv och städa lite här hemma. Sen ska jag hämta Lucas tidigt på dagis och så ska vi bara mysa och ha det skoj!
Ha en bra dag!

RSS 2.0