PernieBernie

En kväll på Solvalla

Blev en bra kväll på Solvalla igår.

Vägen dit blev en historia för sig.. glömde kolla hur man åker från hornstull (där vi hämtade Mickes mamma) till Solvalla, fick ringa Håkan och fråga. Var lite dåligt skyltat och efter att ha vänt ungefär fem gånger och till slut hamnat vid terminalen på Bromma flygplats, fick vi ringa Håkan igen.

image399


Till slut kom vi fram, till och med i tid till Vif skulle springa. Som tur var. Träffade bl a Håkan och P-A där och sen blev det spännande när loppet började... i ungefär två sekunder, för nästan direkt galopperade Vif. Alla trodde det var kört men hon började trava nästan direkt igen och sen sprang hon nästan ifatt de andra! Det viktigaste var att klara en viss tid för att bli kvalificerad till andra lopp, och det gjorde hon! Det var skoj!!

    

Det var ju julmarknad på Solvalla och det sprang omkring en massa barn utklädda till nissar och så kunde man gissa vikten på grisen och dylikt. :) Lite mysigt.
Efter att Vif sprungit gick vi in och käkade lite, sen gjorde vi en V64-rad. Träffade David som satt med oss. Träffade även några gäster från casinot, det var lite skoj faktiskt :) Efter tre lopp blev Lucas jätteledsen, då var han både trött och hungrig så då drog vi hem. Men innan dess verkade han ha jätteskoj, han gav oss en massa tips på hästar och tyckte det var så spännande med alla hästar och människor att kolla på.

           

Kolla sista bilden, där pekar han i programmet på en häst :)
Vi fick 4 rätt på hästarna vilket gav 540 kronor, så vi fick pengarna tillbaka dubbelt upp, inte storvinst men kul ändå.

Idag var Karin här med lille Philip, han är två veckor yngre än Lucas bara. Han hade vuxit jättemycket och var sååå söt! Har inte träffat dem på länge, säkert tre månader sen. Vi var och lunchade på Tindras, de har verkligen supergoda wraps där. Jag åt en med avocado, rökt lax och skagenröra, mums! Efter lunchen åkte Karin hem och jag gick en sväng i centrum med Lucas på ryggen.
Var på systemet samtidigt som "Vanheden" (Ulf Brunnberg), det var coolt :) ha ha.

Ikväll jobbar Micke. Lucas sover. Jag kollar lite på CSI, ska snart sova. Har blivit alldeles för sent de senaste nätterna...






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0