PernieBernie

Lägenhet istället för hotell

Idag har vi bokat lägenhet i Prag!
Fick rabatt eftersom det är så nära inpå vi ska bo där. Hade tänkt ta den billigaste lägenheten med två rum, men bestämde oss till slut för en annan som kostade 400:- mer. Fast det blev ändå 200:- mindre än vi räknat med för den andra som var billigast, med rabatten!
Tyckte det var värt det, den vi ska bo i nu ligger mer centralt och verkar jättefin. Den är 90 kv.meter, stort kök med spis och kyl och köksutrustning, vardagsrum med TV och sovrum med dubbelsäng. Finns även tvättmaskin och en massa andra bra grejer, kommer bli skönt att ha lägenhet med Lucas. Blir lättare när man ska fixa välling och gröt och annat.
Tycker det är jättebilligt, den kostar 2400:- för alla oss, tre vuxna och en bebis från måndag till fredag. Även om vi velat bo på hotell hade vi aldrig hittat billigare, särskilt inte med så bra läge. Känns kanon!

Kolla här om du är nyfiken på hur den ser ut!

Pratade med Arlanda-polisen och vi ska fixa provisoriskt pass till Lucas på måndag morgon innan vi flyger. Bye bye 980:-....... Kan inte fatta att det är så dyrt för ett pass man kan använda EN resa. Och kan verkligen inte förstå hur det kan vara så dyrt även för barn, det brukar ju alltid vara halva priset för barn på allting annars?!
Men det är bara att bita i det sura äpplet och pröjsa om vi vill åka till Prag hela familjen... så vad gör man inte?

Kommentarer
Postat av: Caroline

Jättebra - att bo i lägenhet är ju toppen för er som familj. Önskar er all lycka till på resan och ett extra i spelet. Ska bli kul att läsa om!

2007-12-07 @ 08:43:56
URL: http://engvall.almblad.se
Postat av: Marina

Såg jättefint ut! Skönt med lgh när man har barn!

Lycka till!!!

2007-12-07 @ 09:37:50
URL: http://marinajelic.blogg.se
Postat av: Sofie

Oooo, vad spännande! :) Lägenheten ser fin ut! Perfekt för er med lägenhet! Även jag känner mig superspänd inför er resa! Hihi :) Jag ska hålla tummarna för dig hela tiden!! Vi ses ikväll! Kram kram

2007-12-07 @ 11:52:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0