PernieBernie

Nytt gips

Idag har Lucas fått nytt gips igen. Han slapp inte den stora versionen utan det blev med gips ända ner till foten på vänsterbenet igen. Trist. De goda nyheterna är att höften för första gången har stabiliserat sig! Lars, vår doktor, ville ändå inte låta bli att gipsa ända ner till foten utan ville ha det så en månad till. Om tre månader ska de röntga och se hur det ser ut, och så blir det förmodligen en månad till med gips. Om det inte är bra då får vi eventuellt en "gipslåda" som han måste ligga i på natten. Men det är ju bara på natten, på dagarna slipper han, så det är ju skönt ändå.

En annan god nyhet är att vi fick låna en bärsele som man har på ryggen. En Haglöfs, de är jättebra. Visste inte att de hade såna till utlåning men arbetsterapeuten hämtade en när vi pratade om att vi ska åka till Prag nästa vecka. Kommer underlätta jättemycket, för då kan vi checka in vagnen och ha ryggsäcken som handbagage :)
Provade den direkt och Lucas verkade gilla den jättemycket, han såg helnöjd ut. Ska fixa bild snart.

Annars har dagen gått bra. Egentligen får man inte åka hem med barn under ett år när de varit nersövda, men vi fick ju förra gången och vi tjatade lite idag igen, så vid åtta fick vi åka. Sååå skönt att komma hem. Gipset är inte torrt än, det tar över 24 timmar, men det är så pass torrt att man kan lyfta honom och röra vid det i alla fall.

Idag ringde de och gratulerade för vinsten i turneringen och sa att de hade satt in 1000 euro på mitt konto. Tydligen ska jag spela på tisdagen och det känns jättebra. Åker på måndag och då har man en dag att kolla läget och så där, känns inte så stressigt att resa hela dagen och sen åka direkt till casinot och spela.. men shit vad nervös jag kommer vara, är redan så nervös att jag inte vet var jag ska ta vägen!

Nu måste jag sova.

God natt.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Hur går en sån turnering till? Jättenyfiken! Berätta för en pokernovis som jag.:-)

2007-12-04 @ 04:31:03
URL: http://engvall.almblad.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0