PernieBernie

Sommaren är kort

Skrivet av Pernilla 6 juli 2007, klockan 22:04


Varför går sommaren alltid så himla fort?! Förmodligen för att den är så härlig men kort. De senaste dagarna har vi mest tagit det lugnt.
I tisdags var vi på Gröna lund med Peter och Sofie, och det var himla skoj! Var lite orolig för hur det skulle gå att ha med Lucas där, men vi lyckades med både femkamp och karuseller :)
Sofie och jag åkte den nya, Kvasten, den var ganska skoj faktiskt! Efter att jag åkt Popexpressen med Micke och Peter insåg jag att jag inte klarar lika mycket som förr, blir helt yr i huvudet av bara en karusell.. förr i tiden kunde man springa mellan Extreme och Fritt fall utan att känna av det.
Är det åldern?? 
Här kommer en bild från när vi åt pizza. Även Lucas har precis ätit här och tar en tupplur på maten :)



Nu är vi lite oroliga för hur resten av sommaren ska bli.
När vi var på första läkarbesöket med Lucas förra veckan tyckte läkaren att det var nåt fel med hans höft, att den ev är ruckbar. Det tyckte de precis när han var nyfödd oxå men efter att vi varit på ultraljud och kollat upp det så var det inget.
Nu tycker de alltså att det är nåt igen, fast i hans andra höft.. :( 
På tisdag nästa vecka ska vi till ortopeden på Astrid Lindgrens sjukhus, då får vi vet lite mer. Om det är så att höften är ruckbar får vi eventuellt ha skena på Lucas så att den växer rätt, tydligen upp till tre månader. Det är ju jättebra att de upptäcker sånt här när de är så små, så att det fixar sig till de blir större, men just nu känns det ändå jobbigt att inte veta. Man oroar sig för hur det ska gå i så fall, om stackaren måste ligga i en skena så länge, han som hatar att ligga ner. Det kommer bli hysteriskt i så fall är jag rädd för.
Om det blir så vet vi inte om vi kan åka nån mer stans på semestern, eftersom det dels blir väldigt krångligt med skenan och det antagligen inte ens går att åka bil med den! :(   Håller verkligen tummarna för att allt ska gå bra nu.
För övrigt vägde Lucas 7,1 kg... vår lilla tjockis :)

Här är två bilder på Lucas som verkligen är världens sötaste bebis   ( ja jag är väl partisk)
Den ena från när vi är på promenad i babybjörnen, och den andra på Lucas i sitt senaste sommarlinne och shorts.





Hoppas ni har en skön sommar!!
/Pernie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0