PernieBernie

Tisdag=mammalunch

Igår var det ju tisdag igen och det betyder mammalunch :) Eftersom det blir lite problem när vi ska träffas och fika på olika caféer och lunchställen har vi bestämt att börja vara hemma hos varandra istället. Sara och Wilma var först ut. De bor i ett helt nybyggt hus inte så långt från oss. Och gud vilket fint hus!! Jag blev helt salig när jag kom dit, och så avundsjuk, för jag vill oxå bo i ett sånt fint hus!! :( Nåja, hur som helst så hade jag med mig sushi som jag åt där och sen hade snälla Sara bakat så gott åt oss så jag åt muffins och äppelkaka oxå. Mums! Barnen låg på filtar på golvet och underhöll varandra och sig själva, såg riktigt roligt ut.

Louise hade tagit med sig sin kompis Anna som designar barnkläder och gosedjur, vi fick kolla på allt och sen beställa om vi ville. Har ju sett många av grejerna förut, de säljs bland annat på Designtorget, och är så himla fina! Ni kan kolla här och här om ni vill se hennes grejer. Jag beställde en Klåfingerapa i blått och köpte en Grisigt värre haklapp och Apa dig tröja. Det var mycket billigare än i affären oxå, vissa saker mer än halva priset, så det var ju snällt!







Lucas var helt slut när vi kom hem, var där i över tre timmar. Nästa vecka ska vi vara hos Louise, ska bli skoj. Och så småningom ska vi väl vara hemma hos oss, även om det blir trångt. DET blir spännande det!! :)

Kommentarer
Postat av: Sofie

Hihi! Vad sött det ser ut när alla ligger på filten :)

2007-09-20 @ 14:47:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0