PernieBernie

Utmaning

För 5 år sedan...
Casino Cosmopol hade precis öppnat och jag jobbade som dealer där. Hade bara bott i Stockholm i ett halvår, var singel och bodde i andrahand i Bagarmossen. Kändes som att livet lekte och mycket fester blev det.... :)

För 3 år sedan....
Jobbade kvar på Cosmopol fast som Inspector dealer. Var tillsammans med Micke och vi hade bara bott i vår nuvarande lägenhet på Lidingö i ett halvår. Trivdes jättebra med livet!

För 1 år sedan...
Mammaledig från Cosmopol. Hade precis fått min lilla son Lucas och livet vändes upp och ner. Fast på ett bra sätt. Var en härlig känsla, att känna mig uppfylld av kärlek till mitt barn och att veta att jag skulle vara ledig hela sommaren :)

För 3 månader sedan...

Började jobba lite igen. Lucas hade en månad kvar på sitt gips, vi väntade och längtade..

Igår...
Var ledig och gick till Långängen med Sofie. Underbart väder och trevligt sällskap samt lunch i solen, kan det bli bättre?!

Imorgon...
Ska jag gå loppet Let's walk som är 12 km. Det är bland annat Sofie, Anna och jag och några fler från jobbet. Ska bli jättekul! Efter det ska vi fira att vi varit duktiga genom att gå ut och dricka öl :)

Om ett år...

Är jag förhoppningsvis gravid :) Om inte hoppas jag att jag har fixat nytt jobb eller att NÅGOT roligt har hänt, skulle gärna utvecklas på jobbfronten, börjar känna att det är dags nu.


Så där, då har jag klarat av utmaningen som jag fick av Jennie!
Nu utmanar jag Vajb, Marina och Sanna. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0