PernieBernie

När ska jag bli frisk?

Hällow.
Nu får ni tycka att jag är dum, men så här är det. Jag har så djävulusiskt ont i halsen att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Har tagit värktabletter och satt på mig en halsduk. Inget hjälper, varken varmt te med honung eller de starkaste halstabletterna jag har.



Har haft ont i halsen i en vecka nu och det har faktiskt bara blivit värre.. Läkaren som jag var hos i fredags sa att det borde gått över tills igår, så det är nu ni får tycka jag är dum. Jag borde gå tillbaka till läkaren men jag har INTE TID.  Var hemma från jobbet så mycket förra veckan att det känns som jag inte kan missa mer.
Visst är det sorgligt?
Får helt enkelt plågas ett tag till.

Tycker förresten att det var lite komiskt att mitt mms-inlägg kom in i natt. Gaaaanska så försenat om man säger så. För ni trodde väl inte att jag åt lunch kl ett på natten? :)

Idag åt jag en sjukt god tomatsoppa med getost i till lunch, på Svenska spel alltså. Imorgon och på torsdag ska vi vara på casinot med kursen.... kommer sakna den goda maten på Svenska spel :D

Förresten så var Lucas hos Gunvor i Huddinge idag när Micke var i skolan och jag på jobbet. Han tyckte nog det var kul att komma ut och träffa någon annan än oss tråkmånsar. 
Imorgon ska Vajb vara barnvakt!
Tur man har en massa snälla vänner och bekanta som kan och har lust att ställa upp när det behövs. Lucas kommer förmodligen inte kunna gå till dagis hela den här veckan heller, inte förrän han är helt bra i ögonen och två dagar efter det..... :(

Här är en bild från förra veckan, inte jättebra men man ser lite av Lucas röda och svullna ögon. Nu är han bättre men det kommer fortfarande en massa gult från ögonen...



Nä nu måste jag gå och lägga mig... sov sött!

Kommentarer
Postat av: Lyckan

jag tycker att du är snäll!

2008-10-08 @ 10:21:49
URL: http://mikaellyck.blogg.se/
Postat av: Helen Lundgren

Tycker synd om er som är sjuka...

... och att det aldrig vill gå över...

Krya på er!

Kramar

2008-10-08 @ 11:19:58
Postat av: Caroline

Men lille stackaren... det där ser inte roligt ut. :-S

2008-10-10 @ 07:18:45
URL: http://engvall.almblad.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0