PernieBernie

Jul-bildextra!!!

Har varit en jättetrevlig dag! Vajb var ju här, Micke drog till stan och så var det fritt fram för tjejmys framför TV:n :)
Ja Lucas var ju med oxå, han får räknas till oss tjejer idag ;) Kollade på FEM avsnitt av Desperate housewives, det är så sjuuuukt bra. Blir helt tokig när jag tänker på att man inte kommer få se fler avsnitt på ett tag, pga av den där strejken i USA...
Hade några pauser mellan avsnitten, bland annat för middag. Lagade raggmunk som vi åt samtidigt som Lucas oxå käkade lite. Sen drack vi kaffe latte och åt julgodis och choklad :)

Har skrivit in oss på Björns bytare. För er som inte vet vad det är så är det en sida på internet där man kan byta bostäder med varandra. Vi tror ju att det är svårt att byta vår mot en större, och helst billigare, men vi tänkte att det var värt ett försök! Hittade en tjej som var intresserad av vår lägenhet direkt, och en man som ville ha hennes lägenhet. Den här mannen har en trea i Larsberg här på Lidingö och den lägenheten verkade fin. Så imorrn skulle den här tjejen och hennes kille komma och kolla på vår, men nu fick jag precis mail från henne där hon hade ändrat sig. De hade funderat och tyckte vår lägenhet var för liten... trist!! Vi får väl se om det händer nåt mer, vi har tänkt sätta upp lite lappar nere i centrum och liknande oxå, man kan ju alltid prova. Bara att hålla tummarna :)

Lovade ju en massa bilder från julen. Många blir det, men de är små så man kan klicka på dem som verkar roliga om man vill ;)

Innan julen gjorde jag egna julklappar. T-shirtar och örngott med tryck på, till mamma, Leffe och Annika. Det är så roligt att pyssla med sånt. Här är resultatet:

           


Några dagar innan jul var jag hemma hos Mia och käkade gott och kollade på film. Så mysigt!
Sen gjorde Micke och jag Mozartkulor, det var lite "jox" men det blir ju ganska gott så det är värt det:
       

Fredagen innan jul var vi bjudna på födelsedagsfest hos Jennie. Det var där Micke och jag blev tillsammans för fyra år sen :) Vi tog med oss Lucas och åkte dit och firade henne, och träffade lite cosmopolare oxå. Både gamla och nuvarande, det var skoj:

           

           


Sen var det då äntligen jul! Mamma och Leffe kom dagen innan julafton, och hade med sig en jättestor julklapp åt Lucas! Den fick han öppna direkt, den hade inte fått plats under granen ju. Det var en stor saccosäck i jeans, jättefin! Vi hade önskat oss en sån, för på sjukhuset tipsade de om att det är bra eftersom den formar sig efter kroppen, och det är ju praktiskt med Lucas gips. Han gillade den inte först men nu sitter han i den ett tag då och då och det ser jätteskönt ut. Mycket julklappar blev det ju, som vanligt. På julafton klädde vi granen och mamma var så duktig och lagade julmaten:

          
 

Här är granen färdigklädd och alla sitter och kollar in den. Lucas och Micke matchade varandra med slips dagen till ära :)
           

           


Vi har ett väldigt litet köksbord, och det är absolut inte gjort för att sitta sex personer runt det, men vi satte all mat på bänkarna och då gick det bra. Sen högg vi in:

           
                                                                                                                                                                                                                                                        

På juldagen bestämde vi oss för att åka in till stan och promenera lite. Finns ju inte så mycket man kan göra på juldagen, men det var skönt att röra på sig. Var bland annat och kollade på världens största (?) julgran nere vid slottet. Grymt fin tycker jag!
           

Missade vaktavlösningen men såg en massa turister, flest japaner, vilket fick oss att känna oss som turister oxå! Leffe var snäll och tog kort på några av japanerna :) Provade även lite julklappskläder på Lucas, han blev så himla fin i sin nya skjorta med slipover. Sen fick han tag på ett lager av Aladdin, tur att det var tomt. Men han ser skyldig ut:

           


Nu i mellandagarna har jag gjort en t-shirt åt Lucas oxå. Tycker det är kul med lite personliga t-shirts och så, ska nog göra fler snart! Lite blogg-reklam är ju heller aldrig fel:

   


Tar lång tid att lägga in så här många bilder, har nog hållt på i snart två timmar med det här inlägget.... Är supertrött, blir sängen för mig nu! God natt :)

Kommentarer
Postat av: Caroline

Tack för att du delar med dig av dina bilder. Jättefina. Krama hela familjen - vi ses snart!

2008-01-03 @ 16:54:49
URL: http://engvall.almblad.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0