PernieBernie

Hemma igen

Vi fick åka hem från Astrid Lindgrens redan idag! Känns otroligt skönt. Fick dela rum hela dagen och då känns det ännu jobbigare att sova över. Dessutom var Lucas ganska gnällig stackarn.

Dagen har varit ok. Kom dit vid halv åtta i morse, fick träffa läkaren och sen vänta på rummet. Hade gjort smörgåsar som vi hade med och åt. :)

    

Fick åka ner till operation vid 10, som vanligt följde jag med Lucas in tills han blev sövd, är bara en förälder som får följa med. Börjar ju bli van vid alla slangar och börjar känna personalen där, så det var inte lika jobbigt som vanligt.
När Lucas somnat in gick Micke och jag och köpte lite läsk och smörgås och gick sen till dagrummet på avdelningen och spelade kinapoker. Efter en och en halv timme ringde de och sa att vi skulle komma ner till väntrummet vid uppvak för att läkaren ville prata med oss. Då blev vi jätteoroliga, de andra gångerna har de bara ringt och sagt att det är klart och att vi kan gå till uppvak och träffa Lucas. Under tiden som vi väntade på läkaren fick jag för mig att allt möjligt hade hänt, INTE skoj kan jag säga.. men så kom han till slut och berättade att det inte stabiliserat sig som han velat, därför hade han lagt benet/kulan i rätt läge, snurrat till benet lite och sen gipsat ner över hela benet! Herregud! Men skönt att höra att det ändå gått bra, att det inte var värre än så.
Som vanligt sov han länge på uppvak, vi orkade inte vänta längre när klockan närmade sig två, då väckte vi honom lite sakta. Han var så hes efter slangen i halsen men grät inget ändå.

Dagen har gått ganska fort, vi har mest väntat på rummet och försökt hålla Lucas glad. Fick prata med läkaren igen och han sa att det nog inte skulle bli några problem att åka hem redan idag, men att vi skulle prata med narkosläkaren oxå. Sen fick vi träffa arbetsterapeuten, eftersom vi var oroliga för att Lucas inte skulle kunna sitta i bilbarnstolen med sitt nya gips. Gick och hämtade stolen i bilen och provade sedan, arb.terapeuten fick sy lite på en rem men nu funkar det igen! Så skönt, var orolig att vi inte skulle kunna åka bil med honom. Då hade man ju blivit ordentligt låst känns det som. Tvillingvagnen funkade oxå, fast det är precis att han får rum. Han är så bred nu med ena benet som sticker rakt ut! Kan ju inte vara skönt att ligga så...

Vid sju fick vi åka hem, underbart!!!!!!!!
Lucas sov i bilen och en halvtimme hemma, när han vaknade fick han välling och nu sover han gott i sin egen säng. Hoppas han kan sova i natt oxå men vi är förberedda på mycket vaken tid... lika bra!

Nu ska jag sova, är sjukt trött!

image292

Kommentarer
Postat av: AnnaC

Men stackars lilla Lucas (och er)! Och nu kan han väl inte sitta heller. Hur länge behöver han vara gipsad så där då?

2007-11-07 @ 22:29:41
Postat av: Maja

Hittade hit eftersom du skrivit i min blogg : )

Har inte läst hela din blogg, men usch vad tufft det låter. Tapper liten grabb (och ni)!

2007-11-08 @ 18:45:15
URL: http://majal.blogg.se
Postat av: Marina J

Stackars er alla tre! Vad starka ni verkar vara, en stoooor kram till er! Hoppas det blivit bättre i höften till nästa gång.

Han e ju otroligt söt iaf! Ett charmtroll!

2007-11-08 @ 21:46:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0