PernieBernie

Morgonpromenix

Har hunnit mycket redan, och klockan är inte ens elva! Var uppe innan åtta, gjorde i ordning Lucas och mig själv och drog till macken för att lämna bilen. De ska balansera däcken, det rycker i ratten sen vi bytte till vinterdäck... ska ju åka till Gamleby på måndag, det går inte att ha det så då. Var ju tvungen att gå hem, och det är en bit. Kände först hur jobbigt det var men när vi väl kommit igång på vår promenad så var det ju jätteskönt! Så himla fint väder, solen sken och det var flera plusgrader. Lucas verkade oxå trivas för han somnade i vagnen ganska snabbt. Därför tog jag en omväg hem, så vi var inte hemma förrän halv tio.

När jag gick där på promenaden insåg jag hur skönt det vore att gå ut och promenera på morgonen, innan frukost och allt. Man vaknar till bättre och det känns bra att ha rört på sig innan frukosten, då smakar den bättre. Men så är det det här med att orka komma iväg... även om jag vill så vet jag att jag inte kommer orka varje morgon. Men det vore ju bra om jag orkade någon gång!

Ska strax ner och byta byxorna jag köpte till Lucas igår, sen ska jag försöka klippa och sy lite så han har i alla fall ett par byxor när vi åker nästa vecka. Idag var vi ju utan byxor men det löste sig ändå. Tog på honom strumporna jag köpte igår, sen fick jag på honom hans gröna fleeceoverall! Skönt att den funkar :) I vagnen fick han fleecefilt och tjockt täcke över sig, så frysa behövde han inte göra!



Nä nu måste jag springa ner till H&M. När jag kommer hem ska jag ta ett varmt skönt skumbad!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0