PernieBernie

Vilken fest!

Middagen hos Mickes pappa igår blev lite oväntat större än vi trott. När vi kom dit så var det en massa folk där, inte bara Mickes pappa med sambon Gunvor och Jenny och Tomas. Även Gunvors två söner var där med sina respektive, och så lille Emil som är fyra år, Gunvors barnbarn. Det var jättefint dukat och vi förstod först ingenting, vi trodde ju att det bara skulle bli en "vanlig" middag. Då kom det fram. Micke har sagt till mig att Gunvor fyllde 62 år, så vi hade bara med oss en bukett med blommor. Men hon fyllde ju 60 år!!! Kände mig jättehemsk först, visste ju inte att hon fyllde jämt! Men det var ju inget att göra, kunde inte direkt fixa en present så där på lördagskvällen.
Hur som helst så fick vi jättelyxig middag, trerätters som var hur gott som helst! Först chevregratinerad avocado med någon god honungssås och sallad till, sen sprängd anka med apelsin och potatis- och rotfruktsgratäng och till sist en chokladmousse-tårta med björnbär. Mickes syster Jenny hade gjort tårtan, hon är konditor och den var supergod! Allt var gott!

    

Hela kvällen var jättetrevlig, det enda jobbiga var att Lucas inte ville sova när han skulle så det blev en lång process för att försöka få honom att somna. Det gick till slut, han sov på Mickes pappas säng, men sen var vi ju tvungna att väcka honom när vi skulle åka hem. Sen somnade han i bilen men vaknade när vi var hemma. Stackarn, klart att det är jobbigt att inte få sova ordentligt. Han var rejält grinig när vi kom hem och det tog en och en halv timme att få honom att sova, då var klockan halv tre och vi var så trötta så vi höll på att dö.. sååå jobbigt. Fick sova till åtta i morse, var uppe en sväng men sen var Micke snäll och lät mig sova lite till, och då sov jag till ett!! Var länge sen jag sov så länge, var grymt skönt!
Har varit en lugn dag, Mickes pappa kom förbi och hjälpte Micke sätta på vinterdäcken på vår bil. Jag bakade en kladdkaka så vi fikade när de var klara. :)
Sen har både Micke och jag spelat freeroll, jag kom på 178:e plats av 2500 pers, men fick bara 1,60 dollar för det..
Lucas somnade lagom till Parlamentet och nu kollar jag på Van Veeteren-filmen.

Förresten så fick vi fem rätt på hästarna igår men det gav inte så mycket pengar.. typ 18 kr som Micke och jag ska dela på. :) Men vi upptäckte att vi har en liten trav-fantast i familjen, så nu är vi tre :)

image274

Och så en nytagen bild på mina älsklingar :)

image275


Kommentarer
Postat av: ' CAROLIN

Leo är åtta månader och några dagar, jag köpte bodyn på h&m och strök på bokstäverna själv :)

2007-11-05 @ 22:40:19
URL: http://leosmamma.se
Postat av: Jennie

så söt bebis :)
svar: håller med dig! vi gör allt så mycekt sämre ;P haha.. men jag tror jag skulle kunna kolla på auditions men sen får man ju se om de e bra lr inte.. dudå? skulle du kolla?

2007-11-05 @ 22:47:05
URL: http://hallon8.blogg.se
Postat av: ' CAROLIN

bokstäverna som han har på den bodyn kommer från babyland, så du inte behöver leta ihjäl dig :D haha

2007-11-05 @ 22:56:58
URL: http://leosmamma.se
Postat av: Anna

Hej! Jag jobbar i en livsmedelsbutik. Oj, det kan bli svårare att rucka på dina arbetstider då kanske?! Vilket casino jobbar du på? Spännande jobb... =) Jag har jätte mycket ångest för att lämna henne på dagis.. Önskar att jag slapp men jag måste ju jobba så så blir det! =/ Njut av din ledighet du! Jag tänker njuta tiden ut! Men pussa lillkillen medans du får för snart växer han om dig själv, tiden går ju så fort!! Hehe...

2007-11-05 @ 23:36:27
URL: http://moranna.blogg.se
Postat av: Josiee

va sött:)

Klädde du ut dig på Halloween? Ska ha en lite bildspecial på min blogg..länkar såklart till din om du e med!//J

2007-11-06 @ 09:57:50
URL: http://josieeme.blogg.se/fashion/
Postat av: Jennie

Hej tjejen!
Såg er i aftonbladet idag, snacka om att jag blev paff :) Hur kommer detta sig? Det var en bra bild iallafall, görre med mjukisbyxor o mys!
Nu ska jag nana, sov sött.
Puss o Kram

2007-11-06 @ 22:15:43
URL: http://www.theoneandonlyjennie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0