PernieBernie

Annorlunda nappar

Har varit en lugn dag. Fick sova till nio, det var grymt skönt. Var väl vaken tre eller fyra gånger innan dess, Lucas vill ha mat ofta nu för tiden.
Var och veckohandlade. Köpte välling som vi tänkte prova med Lucas, det är från sex månader och det är ju han nästa vecka! Dessutom är han ju lite större än genomsnittet med sina 10 kilo :) Så vi testade direkt när vi kom hem ifall han gillade det. Det gick... så där. Han var inte överförtjust, han snuttade mest på flaskan. Vi får prova lite i taget helt enkelt. När vi åt middag (skagenpanna med fisk och ris) hade Lucas redan ammat så då fick han lite mellanmål. Hans favorit; blåbär, hallon och äpple. Han lyckades smeta ut det i hela ansiktet idag, kul var det :)



Micke jobbar och jag har försökt få Lucas att sova i drygt en timme nu... åh vad ledsen han är lilla älsklingen! Tror att han somnade nu till slut.
Har suttit och kollat på nappar på internet, har funderat på att beställa namn-nappar till Lucas. Hittade de här, tycker de är lite roliga men vet inte om jag skulle vilja att Lucas hade en sån hela dagarna.
Vad tycker du, coola eller fula?





(bilder från www.fajko.se/image.aspx?id=3619   och   www.billybobpacifiers.com/)                                                                                                            


Kommentarer
Postat av: mamma

snälla köp inte dom napparna domförstör lillpluttens söta ansikte

2007-10-04 @ 12:07:22
Postat av: Sofie

Jag håller med din mamma! :)

2007-10-04 @ 15:12:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0