PernieBernie

Tråkig helg

Är fortfarande sjuka. Men det är på bättringsvägen i alla fall. Värst var i fredags natt, då var vi vakna halva natten för att försöka trösta Lucas som var jätteledsen, bara snorade och grät hela tiden, och så har han fått hosta nu oxå.
Men igår var han piggare på dagen och skrattade till och med, skönt.

Det är så tråkigt att vara sjuk! Dels tycker man så synd om sig själv, och så blir alla planer man hade för helgen inställda. Vi skulle haft gäster här igår, bjudit på middag och haft så trevligt så. Men icke.
Idag var vi bjudna till Mickes farmor på middag. Men icke. Även om vi mår lite bättre är det nog bättre att vi stannar inne så att vi blir helt friska.
Skulle behöva kolla på bil oxå, det börjar bli bråttom nu. Måste ha en ny innan vi kan skrota eller sälja vår gamla, och den ska besiktigas snart..

Har alltså bara suttit inne och degat i soffan hela helgen. Igår var vi ute en sväng för att gå till apoteket och köpa mer alvedon åt Lucas. Spelade en liten rad på V75 oxå, 72 kr. Blev inga sju rätt, men fem! Det får man väl vara nöjd med, även om det hade suttit fint med sju. Blev 106 kr för fem rätt och vi hade två rader, så 212 kr.
Direkt efter att sista loppet i V75 ringde telefonen. Det var mamma, och hon berättade att Leffe och hon hade spelat andel på hästarna och fått in sju rätt!!!!!!!!!!! Det är ganska bra, för sju rätt gav 334 000 kr! Och de har alltså en tiondels andel på det. Med sexorna och femmorna tror vi att det blir uppåt 400 000 kr, dvs 40 000 kr till mamma och Leffe :) De var jätteglada, och jag är jätteglad för deras skull. Det har de verkligen förtjänat, så grattis till er!

Har kollat på film i helgen, det passar ju bra när man är sjuk. Bland annat såg vi Fracture, den nya med Anthony Hopkins, den var helt ok. Och så såg vi Shrek 3, oxå ok. Lucas har kollat på Shrek i 3D oxå, fast han verkade inte gilla det så mycket, för han slängde av sig glasögonen efter en halv sekund. Hann få en bild i alla fall.

image216

Och här är en mörk hälsning från Lucas.
Han säger typ "ni behöver inte vara oroliga för mig, jag kommer bli frisk snart!"


Kommentarer
Postat av: Peter

tv-piraterna oh oh åh.

Äsch jag är säkert för gammal!!

2007-10-14 @ 23:39:45
Postat av: Jennie

Usch för att vara sjuk!! Hoppas ni mår mycket bättre nu :)Vad kul att mamsen din gått och vunnit på kusarna, tja det hade ju inte vart fel med ett sådant tillskott i kassan :P... det är dyrt att renovera och fixa hemmavid... men fint blir det ju iallafall :) Ha det toppen! Kram Jennie

2007-10-15 @ 13:58:30
URL: http://www.theoneandonlyjennie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0