PernieBernie

Tisdag

Har precis kollat "I huvudet på Gynning", ha ha det är ju så roligt! Hon är helt sjuk den tjejen, så jäkla skön. :)
Nån som vet om hon har släppt sin singel än???

Ikväll var det ett h*****e att få Lucas att somna. Fattar inte varför han är så där vissa kvällar, inte ofta men ibland då och då. Inget man gör hjälper, och man ser att han är så trött så han knappt orkar hålla huvudet uppe. Men så fort han nickar till eller lutar sig mot oss så spärrar han upp ögonen och gnäller till, som att han verkligen kämpar för att hålla sig vaken. Otroligt frustrerande är det. Provade till sist att ge honom lite mer välling och det funkade! Konstigt att han vägrade ta bröstet men välling gick bra.. nu sover båda mina älsklingar, Micke var jättetrött. Han hade ledig dag idag egentligen men jobbade några timmar på förmiddagen åt en annan kille. Förstår att han är trött så som han har jobbat hela helgen. Tur att han är ledig i helgen som kommer!

Idag var vi och kollade på en lägenhet! Det var en trea som dykt upp i björnsbytare-kön. Den ligger ute vid Käppala, alla lägenheter som vi kollar på ligger visst där och det är ju lite långt ut på ön förstås. Skulle ta en kvart mer än vad vi har nu (har en kvart till centralen härifrån centrum) och det är klart att det är ju en bit. Men det var en fin lägenhet!
Tre rum och kök, 78 kv.meter och 5700:- i månaden, och då ingår elen! Från köket och sovrummen har man utsikt mot gåshaga och havet :) Den ligger precis vid en ICA-affär och tågstationen.
Men som sagt, vi ska fundera lite och se om vi har chans att få se på någon av de andra som vi har en grön byteskedja med, så får vi se.
15 minuter längre att åka in till stan, är det för långt tycker ni??
Usch vad svårt det är...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0